سلام :)
Mini image بازی پدر خوانده هم فرمتش Rarهست حجمش هم 1.5مگا بایته وقتی بازش میکنی میبینی شده
2.7 'گیگا بایت!!!!! توی کمتر از5دقیقه هم باز میشه :blink:
اگه کسی میدونه قضیه چیه به ما هم بگه ثواب داره
Printable View
سلام :)
Mini image بازی پدر خوانده هم فرمتش Rarهست حجمش هم 1.5مگا بایته وقتی بازش میکنی میبینی شده
2.7 'گیگا بایت!!!!! توی کمتر از5دقیقه هم باز میشه :blink:
اگه کسی میدونه قضیه چیه به ما هم بگه ثواب داره
سلام
خبری نشد؟
سلام...نقل قول:
نوشته شده توسط AKBAR132
عزیز میشه این بازی رو آپلود کنی ببینیم چجوریاست...
چطور 2.7 گیگ شده 1.5 مگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي الگوريتمي چيزي از اين برنامه اي فشرده ساز نداره
در خانه كس است يك حرف بس است...
استادان و پروفوسول هاي گرامي ;d
يكي به من بگه ترفند فشرده سازي چيه ؟؟ بابا يكم فكر كنيد بعد حرف بزنيد ترفند كيلو چند (نون 25 در صد :D 25% گرون شده)
kgb archiver رو دانلود كنيد و بعدش بريد يه cpu خفنگ بگيريد حالا بياييد فشرده كنيد....
----------------
Mohammad Modarresi ، يك بار هم تو صفحه اول گفتم كه كسي اگه الگوريتم بدرد به خوري داشته باشه كه نمياد به تو بده كه ... ميفروشه .... وقتي فروخت انحصاري ميشه و بعد از يك قرن ميرسه دست مردم...
البته اگه تو سايت هايي كه سورس ميدن بگردي يه چيزهايي پيدا ميكني ... اصلا c,c++ بلدي كه بخواي ازشون استفاده كني ؟
سلام
یه فایل دیدم که دوازده دقیقه فیلم سه بعدی با صدا با کیفیت خوبر را کردند 64کیلو بایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باترفندای برنامه نویسی درستش کردن
حیف که آپلود کردن رو بلد نیستم والا براتو هم اینو میزاشتم هم قبلیه رو.
آخ اگه بلد بودم.....؟؟؟؟؟!!!!!
جيگر اصلا با اين حرفت موافق نيستم ديگه اين چيزي نيست که ديگه در انحصار يه گروهي باشه پس الگوريتم جستجو و يا مرتب سازي هم که در خيلي از برنامه ها مورد استفاده قرار مي گيره يايد محرمانه باشه ولي ايا اينجوريه پس چرا دارن توي کتابا و دانشگاها اينا رو اموزش ميدن به هر حال هر چقدر هم محرمانه باشه بالاخره يا فلوچارت کاري ازش وجود داره
سلام
بابا اینقدر بحث نداره اینارو با همون UHARC GUI فشرده میکنند البته با تنظیمات خاص !
جدیدترین نسخه خم 3.06 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دارای دو نسخه گرافیکی و تحت داس
هردو یک قابلیت دارند و بهترین نرم افزار فشرده سازی هستند
به زودی آموزش هم خواهم گذاشت
با kgb archiver کار کردم .
به نظرم از rar هم ضعیف تر بود
به نظر شما مشکل رم هست ؟
AKBAR132 جان این اموزش اپلود تو رپید شیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اپلود توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بهتر و راحت تره اگه اکانت نداری pm بذار واست دعوتنامه بفرستم منتظر
دیدن فایهایی که گفتی هستیم
new_sra اگه زحمتی نیست شما هم اون فایلی که گفتی بذار بچه ها استفاده کنن
باتشکر.