-
اقا من دانلودش کردم و باید بگم عالیه من چندین نرم افزار اموزشی دیگه هم دارم وی این از همه بهتر بود
اینی که شما دانلود کردی ورژن چند هستش؟ ایا انگلیسی امریکایی رو از beginner داره یا از intermediate+? چون من با رپید مشکل داشتم و مجبور شدم از توررنت دانلود کنم الان نمی دونم اینی که اینجا معرفی شده با مال من یکی هست یا این جدیدتره
میخوام بدونم اگه این جدیدتره اینو دانلود کنم
کارش خیلی عالیه پیشنهاد می کنم همه دانلود کنن
-
اگه کسی دانلود کرد یه جوری هم که براش مشکل نباشه به بقیه برسونه. بگه بقیه چطور بیان ازش بگیرن.
Email:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
اين آخرين ورژنيه كه ريليز شده
-
سلام .
من همشو دانلود ميکنم چون اکانت دارم 2 3 ساعت فقط کار داره کسي خواست ميتونه به منم پيغام بده .
اسپاي جون مرشي يک مدت نبودي حالا که برگشتي خوب حال ميدي عزيز .
-
نحوه دريافت
سلام پيشي جان
بگو ببينم چطور مي تونم دريافت کنم
ممنون
-
-------
اگه کسی دانلود کرد یه جوری هم که براش مشکل نباشه به بقیه برسونه. بگه بقیه چطور بیان ازش بگیرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من دارم از تورنت دانلود میکنم.وقتی تمام شد خبر میدم تا یه جوری به دست همه برسونم.
-
پيشي جان سلام لطفا اگر مقدور است يا در اينجا يا با پيغام خصوصي ما را از نحوه وشرايط دريافت برنامه مطلع كن متشكر
-
پيشي جان سلام لطفا اگر مقدور است يا در اينجا يا با پيغام خصوصي ما را از نحوه وشرايط دريافت برنامه مطتع كن متشكر
-
ممنون از تمام بر و بچی که انقدر هوای سایرینو دارند ..خدا بهتون عوض بده ... اسپای جااان یک دنیا ممنون بخاطر این نرم افزار