-
1:با اطمينان كامل ميگم كه اصلا" همچين چيزي وجود نداره به جز سايت نوند كه فعلا"خرابه
2:بابا اين بي جنبه بازي ها چيه جديدا" مد شده هر كي عشقش كشيد و يه چيز جديد ياد گرفت ميگه ايميل بدين
3:از شما اهالي پي سي ورلد این کارا بعیده
4:به فرض محال اگه داری بذار همه استفاده کنند
-
-
.
من فکر میکنم چنین چیزی تو ایران باشه...
چون تا جایی که من یادمه یکی دوسال پیش این قضیه رو تو تلویزیون تبلیغ میکرد و میگفت به دفاتر پستی مراجعه کنید..!!
دیگه بقیشو نمیدونم... D:
.
-
-
دوستان عزیز که ایمیل با موبایلشون فرستادن!!!!!!!!!!!! بیان اعلام کنن!!!!!!!
-
سلام
دوستان عزيزم كه اگه مي خواين از اين امكانات استفاده كنيد بايد ايميلتون رو براي من ايميل كنيد
در ضمن سايت مورد نظر فعلا در حال بازسازي يه و مشكل داره به محض اينكه در ست شد همه شما رو دعوت مي كنم
راهش هم بايد عضو شويد خيلي اسون هم هست
-
سلام
در ضمن جناب بيداستار من عشقم نكشيده كه بيام اينجا چيزي رو ياد گرفته باشم اموزش بدم اگه شما يه سرچي درمورد من انجام بدين به سوابق من دسترسي پيداا ميكنيد پس لازم نيست از خودم تعريف كنم
منم با اطمينان كامل هم ميگم اين امكان وجود داره وقتي كه سايت هم كامل شد براي بقيه مي فرستم و دعوتشون مي كنم تا استفاده كنند و اينجا جواب بدند اونوقت بازم شما بيا حرف بزن
-
amir
با سلام
اگه امکان داره برای منم بفرستین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اینم بگم که دریافت ایمیل و پیغام های یاهو بروی موبایل امکان داره
الان دوستان من در تبریز میتونن از این امکان استفاده کنند اما این امکان رو یه شرکت ایجاد کرده که ماهانه 2000تومان مبلغ دریافت میکنه
که این دوستمون این سرویس رو رایگان انجام میده.
با تشکر امیر
-
-
سلام دوست عزيز اگر امكانش هست براي منهم بفرستيد كمال تشكر.
اگر تونستید برای من امروز بفرتید من 3 الی4 ساعتی آن هستم اگر تو این موقع برسه که خیلی ممنون می شوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]