من که نفهمیدم هبوط جان شما معجزه کردی یا واقعن این تصویر داخل طرح بود !
اصلا قیر ممکنه این تصویر اصلا تو طرح شاهین نیست
شاهین بیا جواب بده
Printable View
من که نفهمیدم هبوط جان شما معجزه کردی یا واقعن این تصویر داخل طرح بود !
اصلا قیر ممکنه این تصویر اصلا تو طرح شاهین نیست
شاهین بیا جواب بده
عجب ناقلایی این شاهین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی Farbod_h جان از این جا نتیجه میگرم خیلی خنگم البته من زیاد رو تصویر کار نکردم ولی بعید می دونم بازم ازش چیزی میفهمیدم
ايول ، عجب.
منم خيلي خنگم كه نفهميدم. البته خيلي سخت و گول زننده بود.
دمت شاهين جان.
سلام
میدونستم safety عزیز تنها کسیه که پاسخ میده . چون مسابقه قبلی رو ایشون برنده شدن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر اون دختر بچه راز پنهان این تصویر بود . که دوستان روش پیدا کردنش رو توضیح دادن .
قربان شما : شاهین کینگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . .
شاهين جان كارت حرف نداره . .
خيلي توپ بود . .
منتظر كارهاي بعدي شما هم هستيم . .
اما ايندفه ديگه نميتوني به اين روش سر مارو كلاه بزاري . . بايد دنبال روش جديد باشي . .
ممنون از لطف شما . .
موفق باشي . .
سلام مجدد :)
توضیحـــات
1- Ctrl + I
2- از منوی Image و لیست بیرون رونده Rotate Canvas گزینه 90CCW رو انتخاب کنین .
3- با استفاده از ابزار Rectangular Marquee رو انتخاب و تنها قسمت بالای تصویر رو انتخاب کنین . ( مثل تصویر زیر )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- حالا یه کپی از این قسمت که انتخاب شده بگیرین Ctrl + C و همونجا Paste کنین .
5- مرحله آخر : این تکه از تصویر رو بکشین به سمت پایین تا عکس دخترک ظاهر بشه . ( تصویر زیر ) .
تصویر پایانی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما : شاهین :happy:
خيلي با حال بود Shahin king جان !
نقل قول:
نوشته شده توسط Shahin king
شاهین خیلی خلاق شدی افرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
بازم از اين كارا بكن شاهين.
دمت بازم گرم.