پوريا جان زون آلارم هم خوبه. اما مي شه گفت معروف ترينه اما بهترين نيست. حالا خود داني.
Printable View
پوريا جان زون آلارم هم خوبه. اما مي شه گفت معروف ترينه اما بهترين نيست. حالا خود داني.
ممنون از راهنماييهاتون
سلام
مهدي جان تمام كار هايي رو كه گفتي براي ريجستري kerio انجام دادم .ولي باز همان ترياله .
ضمنا من از babylone استفاده ميكنم وقتي كه اين مي خواست به شبكش وصل شه zonealarm مي گفت اجازه ميدي يا نه ؟ وليkerioچيزي نميگه چرا؟
لطفا كمكم كنيد.
ممنون :wink:
سلام.
عزيزان اگه آدم يكم حواسش جمع باشه احتياج به هيچ كار و نصب برنامه اي نيست (البته نميگم برنامه اي مثل زون آلارم رو نصب نكنيد)
شما كه داريد با كامپيوترتون كار ميكنيد خوب ميفهميد چي كار ميكنيد (حواستون رو جمع كنيد)من خودم حتي اگه يه صداي كوچيك از كيس يا جاي ديگه بياد پي گيري ميكنم. چه برسه به قطع شدن مودم و شماره گيري خارج از كشور(صداي مودم رو هيچوقت قطع نكنيد)
به شماره اين كه گرفته ميشه توجه كنيد اگر شماره گيري پالس بود كه راحته اگرم تن بود تعداد شماره isp با شماره شبكه اي در ايرلند شمالي تابلوپه.
در آخر هم اگر آنتي ويروس و فايروال و آنتي اسپاي روي سيستمتون نصب باشه اصلا اين برنامه ها به روي سيستمتون نصب نميشه كه بخواد اين مشكلات هم پيش بياد.(بجز اينكه يا خودتون از عمد نصب كنيد يا به دليل سهل انگاري اشتباها بازم خودتون اون برنامه رو نصب كنيد) :wink:
mamad_tnt جان شما درست مي گي. اما همه كه حواسشون جمع نيست. ممكنه يك كاربر خيلي به اين مسايل دقت نكنه. يا ممكنه در يك لحظه كه مثلا دوستي يا فاميلي داره با سيستمتون كار مي كنه اين اتفاق بيفته. پس بهتره كه راههاي پيشگيري رو قبلا انجام بديم.
در ضمن كار از محكم كاري كه عيب نمي كنه! :wink:
بله حرف مهدی جان کاملا درسته ولی شما برای اینکه این اتفاق نیفتدremote atuo connection را disabled کنید تا بعد از قطع شدن مجددا خود به خود به اینترنت متصل نشودنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best