-
آهان گفتین که با دلیل بگم چرا K750
چوم مسخره س آدم به خاطر یه واکمن بی خودی ، بره یه گوشی بخره که دوربینش اوتو فوکوس نداره و جزء اولین گوشی از رده ی W هاست. K750 بزرگ خاندان K هستش و امتحان خودشو پس داده. آدم این کار مسخره رو انجام بده و 20 هزار تومن هم اضافه بده خیلی مسخره تر می شه. بحث مقدار پولش نیست ، بحث سنجش ارزش با معیار قیمته.
-
به نظر من كه بين گوشي هاي سوني اريكسون دبليو 900 خوبه هم واكمن داره هم فوكوس هم قيافه...ولي از بين اين د و تا
كا 750 رو ترجيح ميدم..هر چند واكمن استفاده ي بيشتري از فكوس داره.
-
شما می تونید یه w800 یا w810 بگیرید که هر جفتشو داشته باشه.
-
Help You
سلام دوستان. من به خاطر شما عضو شدم تا بعضيا گيج نشن آخه w800 & W700 & K750 كه اينقدر گير دادين خوب معلومه كه W700 بهتره تازه پورسيدم Focous هم داره اما هركسي بلد نيست دوستم W700 داره نميدونم با برنامه فعالش كرده چطوري اما ديدم كه داشت. حالا براي اينكه اشتباه نكنيد به اين سه تا لينك زير سر بزنيد و ببنيد فرق اين 3تا چيه آيا W700 با W800 فرقي داره؟ يا اينكه k750 كه صداي زنگش Tones هست از W700 كه صداش MP3 هست بهتره؟ از نظر قيمت و كارآيي W700 بهترين هست من هميشه چيزي كه مي خوام بخرم ته توش رو در ميارم.تازه W810 هم فرقش اين هست كه بيشتر اسم ذخيره ميكنه تو گوشي صداش هم با هيچكدوم فرق نداره. ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
هان
کی گفته دبیلو 700 اتو فاکوس داره
ک 750 را اگه حکش کنی بشه دبیلو 800 از دبیلو 700 خیلی سر میشه ، چون اون موقع هم واکمن داره هم اتو فاکوس
ولی ظاهر دبیلو 700 واقعا از تمام اینا سره ؛ حتی بنظر من از دبیلو 810 هم نازتره [
img]http://qsmile.com/qsimages/43.gif[/img]
شیردل
-
ميشه بگيد كه اتو فاکوس به چه درد مي خوره اگه نباشه چي ميشه آخي منم ميخوام بخرم اگه خوب نيست تا W800 بگيرم
-
W700
w700 اتوفوكوس نداره اما واكمنش ارزشش بيشتره تازه باطريش بهتره مموريش بيشتره . شايد كسي كه W700 داشته درست شارژش نكرده ( زياد تو شارژ گذاشتش يا اينكه كم يا اينكه برق رفته اومده بهش آسيب رسونده ) وگرنه باطريش حرف نداره . شكل و رنگ همه چيشم عاليه. دوربينش هم توپه با اينكه اتوفوكوس نداره اما آخر عكس هست
-
من فكر ميكنم هميشه تو گوشي صدا مهمتر از تصويره پس w700بهتره ولي k750هم واقعا عاليه.