اسپيكر ان 70 چطوره ؟
پخش صداش رو مقايسه ميكنيد با w550
Printable View
اسپيكر ان 70 چطوره ؟
عزیزم این مقایسه نمی خواد معلومه 550 صداش خیلی بلند تره یعنی از خیلی گوشی های که فکرش و بکنید صداش بلند تره!نقل قول:
اسپيكر ان 70 چطوره ؟
عرض كنم خدمت شما كه صدا فقط به بلند بودنش نيست به كيفيت هم هست كه سوني اريكسون بويي از كيفيت نبرده اگه فقط بلند بودن صدا مهم باشه بوق ماشين هم صداي بلندي داره البته بماند كه سوني چيزي از بوق ماشين كم نداره من خودم چند تا آهنگ مشابه رو با N70 و K750 مقايسه كردم همه جا سوني اريكسون كم آورد . خود صاحب سوني اريكسون اعتراف كرد كه گوشيش كيفيت صداش پايينه :tongue: :tongue: :rolleye:
كدومشون بهتره ؟؟ از كدومشون بيشتر راضي هستي؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط apoosh
دوستان عزيز مردونه بگيد اينجا من و خيلي هاي ديگه در دنياي بيرون از سايت اصلا همديگه رو نميشناسيم و قصد كل كل هم با هم براي اينكه گوشي كي بهتره نداريم !
من فقط خواستم مردونه و راست و حسيني بيايد بگيد كه n70 نسبت به w550 يا k750 در پخش آهنگ چطوره ( با بلندگو ) خيلي ممنون ميشم
حالا هم خواهش ميكنم بخاطر اينكه خودتون سوني اريكسون داريد نيايد و از سوني طرفداري كنيد - خواهش ميكنم واقعيتا رو بگيد
بسيار ممنون
انصافا" در پخش موسيقي اسپيكر و550 و ك750 (هم از نظر شفافيت صدا هم از نظر بلندي)خيلي سرتر از ان 70 هستنقل قول:
نوشته شده توسط MESHKIPOSH
من به فيلم برداري ان70 نمره 20 ميدم چون خدائيش فيلم برداريش عاليه
تنها مشكل اين گوشي اينكه سرعتش يه مقدار پائينه
از نظر پخش صدا در چه سطحي است ؟ با كدوم از گوشي ها قابل مقايسه هست .؟ از اينكه اينقدر خوب هم محاسن و هم معايب رو ميگي ممنونم green_life جان...
خواهش ميكنمنقل قول:
نوشته شده توسط MESHKIPOSH
من خودم قبلا ان 70 داشتم
از لحاظ بلندي صدا ميشه گفت نسبت به مدل هاي قبلي خيلي سرتر و بلند تره
كيفيت صدا هم خوبه ولي شما اين موضوع را در نظر داشته باش كه گوشي هاي نوكيا از اين لحظ قابل مقايسه با سوني اريكسون نيست
سلام
فریم ور شو ارتقا بدی سرعت گوشی از جمله باز کردن گالری بهتر میشه