نه اين برنامه فقط براي تبديل با كيفيت عالي هستش
البته نسخه 1.5رو من دارم نسخه دو هم اومده كه نمي دونم چي بهش اضافه شده
Printable View
نه اين برنامه فقط براي تبديل با كيفيت عالي هستش
البته نسخه 1.5رو من دارم نسخه دو هم اومده كه نمي دونم چي بهش اضافه شده
عزيز شما فيلم رو از كجا به اين نرم افزار منتقل مي كني؟ چون بايد كارت صوتي قسمت مورد نظر رو فعال كني. فيلم از چه ديوايسي باز ميشه براي اين نرم افزار؟ مثلا هارد؟نقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
با سلام.
من يك سالي هست كه از اين برنامه استفاده ميكنم و هيچ مشكلي نبود ولي يكدفعه بعد از اينكه حدود 2 ماهي از اين برنامه استفاده نكردم و سريال جهت رجيستر شدن دوباره را خواست از اون به بعد ديگه صدا ندارم.
من هم تكه هاي فيلمها را از روي سي دي و هم از روي هارد باز ميكردم.
سلام دوبارهنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
عزيز ماشاا... شما خودت حرفه اي هستي و متوجه مشكل شدي. از روي هارد باز ميكني نبايد مشكلي باشه. فكر ميكنم مشكل همون رجيستري برنامس. شما بايد اين مشكل رو يه جوري حل كني كه هزار و يك راه حل داره. اما من كلا به شما پيشنهاد مي كنم برنامه هايي كه نياز به وصل شدن به اينترنت براي كارشون ندارند رو با فايروال بلاكشون كن تا ديگه نظير اين مشكل برات پيش نياد. در مورد مشكلت ساده ترين راه آنيستال و اينستال مجدد برنامس شايد حل بشه اگه نشد اگه كار با رجيستري رو بلدي بايد بري اونجا و همه فولدرهاي مربوط به رجيستري نرم افزار رو پاك كني. يا از يكي از نرم افزارهاي تعمير رجيستري كمك بگير كه اين عاقلانه تر هست. موفق باشي...
راستي اينم نرم افزاري كه سودا جان گفت ولي اگه ايراني حجمش بالاست سي دي رو تهيه كني به صرفه تره.
Canopus ProCoder 2.04.02 با حجم 42.8 مگابايت
ياکد:http://www210.fixdown.com/enfc242f-2005-06-06.rar
کد:http://www110.fixdown.com/keydown2003/enfc242f-2005-06-06.rar
من با اين نرم افزار كار كردم حتي كارت گرافيكي من 128 رادپون 9200 هستش ولي باز هم كيفيت خوبي نداره توي اين نرم افزارها از نظر كيفيتي موي ميكر 2 خيلي بهتره اما ان هم در جا هايي ديگه ضعف داره اگه كسي نرم افزاري قوي داره معرفي كنه البته من فكر ميكنم يه نرم افزار باشه اگه اشتباه نكنم بنام روكسيو roXio شايد البته :|
سلام عزيز و ممنون براي راهنمايي شما...نقل قول:
نوشته شده توسط milan
بايد بگم كه نرم افزارهاي خيلي خوب خيلي گرون هستيد و با كارت گرافيكي شما هم حتي ران نمي شند عزيز. مثل نرم افزارهايي كه روي خود كارت هاي گرافيكي كه در كارهاي تلويزيوني استفاده ميشه وجود داره. به هر حال تا وقتي ما كاربر خانگي هستيم همين آش و همين كاسه. البته هيچ بعيد نيست كه مثل چيزاي ديگه يه نرم افزار توپ پيدا بشه براي اين كار.
راستي ميلان جان roxio كه شما فرموديد مثل همين سافت ور هاست كارش و چيز فوق العادهاي نداره متاسفانه و شما اين برنامه رو ميتوني در رديف نرو حساب كني البته با امكانات خيلي بيشتر...
با سلام.
ممنون از توضيحات شما.
كارهايي را كه فرموديد قبلا انجام داده ام ولي فايده اي نداشت.در ضمن در حال حاضر سريال نميخواد و به اينترنت هم نميخواد وصل بشه چون 1 سالي هست كه ازش استفاده ميكنم و هر كاري هم ميكنم صدا ندارم.
اگر راه حلي يا تنظيم خاصي داره لطفا بفرماييد.
با تشكر.
انچه باعث میشه کفیت عکس هنگام vcd کردن پایین بیاد استفاده از فرمت vcd است و تا حد زیادی مربوط به نوع فرمت است نه کارت گرافیک یا چیز دیگر
اما فرمت vcd دارای kpbs 1152 bitrat است که نسبت به فرمتهای dvd or mpeg2 که bitrate انها 6000 kpbs است بسیار کم میباشد .در حقیقت فرمت vcd به خودی خود دارای کفیت پایینی است .هنگامی که میخواهید عکسهای خود ار در این فرمت ببینید کیفیت عکس برای دیدن در vcd player به 325*288 pixel تبدیل میشود که یعنی کاهش کفیت.کفیت عکسها با این فرمت درنهایت کمی بالا تر میشود اگر تصویری یا عکسی که میخواهید از ان عکس vcd تهیه کنید کیفیت بالایی داشته باشد
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط reza12100
ممنون از راهنمايي شما. يعني شما نظرتون اينه كه از فرمت دي وي دي استفاده كنيم مشكل حل ميشه؟؟
البته اينو در نظر بگيرين كه اكثر دوستان دي وي دي رايتر ندارند و اگه راه حلي پيدا بشه كه بدون امكانات خيلي زياد بشه يه كار با كيفيت انجام داد بسيار عالي ميشه...