اون درگاه usb واسه به اشتراک گذاشتن فلش و هارد اکسترناله و واسه وصل کردن مودم به سیستم نیست. اگه لپ تاپ یا سیستمت از وایفای 5GH پشتیبانی نکنه و پورت LAN سیستمت هم گیگابیتی باشه استفاده از LAN خیلی بهترهنقل قول:
اون درگاه usb واسه به اشتراک گذاشتن فلش و هارد اکسترناله و واسه وصل کردن مودم به سیستم نیست. اگه لپ تاپ یا سیستمت از وایفای 5GH پشتیبانی نکنه و پورت LAN سیستمت هم گیگابیتی باشه استفاده از LAN خیلی بهترهنقل قول:
سلامنقل قول:
روی این مودم بخصوص من خودم تست کردم LTE-Advance سرعت بالاتری در اختیار قرار میده
ممنون از دوستان و عزیزانی که در این بحث شرکت کردن راهنمایی های خوبی به من شد.:n12::n16:
آیا این امکان وجود داره که آنتن های این مودم انقدر خوبه که با آنتن بیرون یکیه ؟
یا امکان داره که اون آنتن ها wifi هست ؟
خیر ! این آنتنهای هواوی فقط نیاز به داشتن چند خط آنتن , سرعت تا 30 مگابیت و حتی پینگ کمتر از 95 به 4.2.2.4 هم میدهد که بستگی به محل و خانه داردنقل قول:
خیر/نقل قول:
آنتنهای وایرلس که روبردی یعنی داخلی هستند فقط از دوسیم مسی تشکیل شده است / برای 2.4 و 5 گیگاهرتز
البته نوع ساخت بردهای مودمهای سری B این امکان را به کاربر حرفه ای میدهد که بسته به نیاز مثلا افزایش قدرت آنتن دهی و تعداد خروجیها اقدام ب اضافه نمودن سوکتهای خروجی وایرلس و LTE کند:n02:
دوستان سلام
گفتم که یه خبر خوب برای کسایی که Huawei B525 دارن داشته باشم
آخرین ورژن Firmware این مودم رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید
فقط نکته ای که داره دستگاه 2 باری برای نصب ریست میشه و بین کار حواستون باشه از برق نکشید
پس از آپدیت شدن هم بهتره که یک بار فکتوری ریست بشه
تغییراتی که من خودت توی این 2 روز احساس کردم دستگاه از نظر سیگنال ( چه از نظر برد وایرلس و چه از نظر آنتن موبایل بسیاررر پایدار تر شده )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نقل قول:
در عکس دقیقا همان دو رشته سیم wifi مودم B525 نشان میدهد که در پست قبل گفته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
خب هواوی برای چیپ wifi این مودم هم از مدل BCM4360 شرکت BROADCOM استفاده کرده
تاریخ ساخت چیپ -2012
شبکه ها - (2.4-5ghz) abgn+ac
سرعت - 1.3gbps
و.../
میشه بگین از کجا این فریم ور رو آوردین؟ خود سایت رسمی هوآوی نداره؟ بعد این ورژن رو از کجا میشه گرفت؟نقل قول:
در ضمن نمیتونم لینک بذارم یا چیزی اتچ کنم LTE Watch برای هوآوی نسخه جداگانه داره
از کجا دانلود کردید؟ سایت رسمی نداره؟ چون اطمینان به هر رامی سخت هست خود مودم ورژنش 11.236.01.00.00 هست و میگه آپدیتی نیومدهنقل قول: