نقل قول:
این انتی ویروسایی ک نام بردی Exploit Prevention دارن! ک خیلی از باجگیرهام مث همین اخری وانا کرای از حفره های امنیتی ک ت وویندوز بود استفاده کرده بود .... اصن پادویش نداره این قسمتو من نمیدونم شما چ طوری به خودت اجازه میدی راحت این حرفو بزنی و اونارو زیر سوال ببری
مدتی که از آنتی کریپتو استفاده کردم نشون میده آنتی کریپتوی پادویش کاری به این ندارد که باج افزار مورد نظر، واناکرای است یا لاکی، سربر است یا هر مورد دیگری
آنتی کریپتوی پادویش نیاز به این ندارد که نگران فلان حفره ی امنیتی باشد
آنتی کریپتوی پادویش تنها با جلوگیری از رمز شدن یک فایل و پرسش از کاربر، جلوی هر نوع باج افزاری رو میگیره
یعنی به بیان ساده تر، 1 سال قبل از اینکه هکر واناکرای بدنیا بیاد!!!!!!(واناکرای رو تولید کنه) آنتی کریپتوی پادویش میتونست اونو تشخیص و جلوش رو بگیره
به این میگن پییییییییییییییشششششششششش ششششششررفته رفیق!!!
.................................................. ............
نقل قول:
( البته شما هیچ مدرک و سندی نداری ک پیشرفتس درسته؟ وقتی میتونیم بگیم پیشرفته و خوبه ک یه جا تست شده باشه حداقل تو یه مجله معتبر یا یه سایت معتبر انگلیسی رتبه داده باشه بهش یا نقدش کرده باشه اسم پیشرفته داره همین حتی وسایت خود پادویش شما نمیتونی ببینی چ جوایزی برده کجا تست شده و...)
شما مطلبی گفتید که تصور میکنم یا هرگز در ایران زندگی نکرده اید یا مدت زیادی در ایران نبودید!!!!!!!!!
شما بهتر است اول ببینید از هر 10 نرم افزاری که نصب میکنید، چندتایشان نام کشور ایران را در لیست قابل انتخاب دارند!!!!!!!!!! و بعد از شرکت آنتی ویروس ایرانی در تست های جهانی صحبت کنید!!
تا همین چندی پیش که اصلا باور نداشتند که کشوری به اسم ایران هم وجود خارجی دارد! و تازه در همین اواخر بود که یکی از مسئولین پادویش گفت، نسخه ای از پادویش را av test پذیرفته که تست کند و برایشان ارسال شود.
نقل قول:
محصول وطنی حمیات کنند مردم وقتی ک روش ننوشته هیچی! چون شما گفتی خوبه ما هم بگیم خوبه بعدا ک باج گیر گرفتیم بگیم فلانی گفته خوبه خوبه طوری نی
دقیقا
هیچ وقت همچین کاری نکن و بخاطر حرف من و دیگران آنتی ویروسی رو استفاده نکن
شما میتونی بری تو سایتشون و خود آنتی ویروس رو 45 روز رایگان و آنتی کریپتوی ضد باجگیرش رو 7 روز رایگان استفاده کنی و بعد بیای نظر بدی که مثل الان نشه که مدام بگی فکر نکنم و اطمینان ندارم و گمون نکنم و احتمالا و...............
..................................
نقل قول:
اینی ک میگید آنتی کریپتوی امن پرداز ب محض الوده شدن سیستم به باجگیر فایلهارو برمیگردونه و اوتوبکاپ میکنه یا حالا رول بک داره هر چی هست من کار نکردم
من فکر میکنم اگر گفته ی منو به زبان اسپانیایی ترجمه میکردیم و بعد به یه فرانسوی میگفتیم اونو فرانسه کنه و بعد یه ایرانی اون مطلب فرانسوی رو فارسی کنه!!!!!!! فکر نکنم همچین برداشتی میشد از ترجمه داشت!!!!!!!!!!!
من نگفتم تا آلوده شد وقتی فایل آلوده شد از اون بکاپ میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگر اینکه برنامه نویسای پادویش عقب افتاده ی ذهنی باشن که روز و شب کار کنن که از فایل آلوده بکاپ !!!!!!!!!!!!! بگیرن
یکبار با دقت مطلب من رو بخون تا نه وقت منو بگیری نه خودتو
آنتی کریپتو علاوه بر اینکه جلوی هر نوع باجگیری رو میگیره یه قابلیت اضافه هم داره که بصورت اتوماتیک و زمان بندی شده از فایل ها بک آپ میگیره(فقط 5 درصد دیسک رو برای اینکار میخواد نه بیشتر) که اگر یه موجود عجیب غریبی هم متولد شد که از آنتی ویروس خارجی شما رد شد و از آنتی کریپتوی ایرانی هم رد شد، فایل های سالم با 2 تا کلیک قابل برگردوندن باشه
گرفتی داستانو؟؟؟؟؟؟؟ یا باز باید بیشتر توضیح بدم؟
نقل قول:
appacheck حتی رایگان هم هست نه پولی!
برای نسخه بکاپ گیر اتوماتیک این نرم افزار تولید کره ی جنوبی! باید 50 هزار تومن پول بدی (تازه اگر تو ایران بتونی بخریش)- نسخه رایگانش بکاپ اتوماتیک نداره
..................................
-
نقل قول:
مثلا همین دومی هم ادعاشو داره ولی من دیدم تستش کردن نصف فایلهارو برگردونده پس به عمل کار براید نه به حرف! حرف زیاد میشه زد
دستش درد نکنه که نصف فایل هارو برمیگردونه این رایگان چینی!!!!!
اما آنتی کریپتو همه ی فایل ها رو برمیگردونه