سلامنقل قول:
ممنون از پاسخهاتون
1- fda بر صادرات دارو و تجهیرات پزشکی هم نظارت داره و باید موافقت کنه برای صادرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کویت یکی از مدارک لازم برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی داشتن گواهینامه ی صادره از معاونت غذا و دارو در کشور سازنده هست و این گواهی باید به تایید وزارت خارجه ی همون کشور هم رسیده باشه و همچنین سفارت همون کشور در کویت تا امکان جعلی بودنش تا حد امکان کم بشه
2- ممنون برای تصحیح WILI
بنده خودم یک سال پیش خبرش رو در سایت نوشتم . اما چون یک سال ازش خبری نشنیدم اسمش رو فراموش کرده بودم
3- مقدار ضرر امواج الکترومغناطیس به چند عامل بستگی داره:
فرکانس , قدرت , شدت , فاصله , مدت تابش , ماهیت جسم تابش گیرنده
امواج بی خطر وجود نداره اما با تغییر فاکتورها میشه ضررش رو کم کرد
یعنی با کاهش فرکانس , کاهش قدرت تابش , کاهش مدت تابش و افزایش فاصله میشه ضررش رو کم کرد
این امواج به هر چیزی برخورد کنه بر اون اثر میذاره اما این اثر گاهی ضرر و صدمه هست و حتی لحظه ای نمایان میشه گاهی پس از سالها نمایان میشه
به هر حال کاهش عوامل ضرر زننده کاری هوشمندانه هست مثل دوری از منبع تابش , قطع تابش , کاهش زمان تابش , قرار دادن مانعِ کاهش دهنده ی شدت و قدرت , کاهش قدرت و شدت و غیره
4- با همین امواج الکترومغناطیس گوشت کباب میکنند و تخم مرغ میپزند و غذاهای دیگه .
فرکانس امواج موبایل طبق اطلاعات بعضی سایتها که فرصت کردم ببینم , حدود یک سوم امواج ماکروفر هست
امواج بعضی از رادارها فرکانسش پائینه اما فقط چند دقیقه تابش از نزدیک ممکنه عقیمی دائم بیاره چون شدت و قدرتش زیاده
اما گاهی موبایل با تمام قدرت امواج میفرسته تا بتونه با دکل دور که در چند کیلومتری هست تماس بگیره . اگر هم بریم نزدیک دکل , شدت و قدرت تابشهای خود دکل چند برابر میشه
اینها بی ضرر نیست بر بدن اما چون تاثیر کوتاه مدتش مشهود نیست میگن بی ضرره
تازه ضررهاش در دراز مدت رو هم خیلی راحت میشه انداخت گردن یه چیز دیگه (ژنتیک , فست فودها , شکر , نمک , چربی , داروها , سمها , کودها , فعالیت کم , هله هوله خوری , آلودگی هوا , مواد مخدر الکل , دخانیات و غیره )
5- بنده ضرر خوابیدن در نزدیک سیمهای برق رو هم در تاپبکهای دیگه ذکر کردم و حتی ضرر شرقی غربی خوابیدن و غیره
آبِ پاکی روی دستِ همه :
هیچ چیزی در این دنیا بی ضرر نیست
محاله چیزی نام ببرین یا پیدا کنین یا بسازین که مطلقاً ضرر و خطری نداشته باشه
و به هر حال احتیاط کار عاقلانه ای هست اما بشرطی که به وسواس و وحشت از همه چیز و افراط منجر نشه
مثلاً شایع میشه که امواج موبایل ضرر داره , موقع خواب موبایل رو خاموش کنین یا دور باشه یا حالت هواپیما
حالا یکی بیاد موبایل رو روشن کنه و برنامه هایی مثل واتس اپ رو هم که دائم امواج میفرسته روشن کنه و گوشی رو بذاره زیر بالشش و بخوابه و فاصله اش هم با دکل چند کیلومتر باشه و موبایل با قدرتِ تمام امواج بفرسته و بگه هیچ چیزش هم نشده
شاید حقیقت همین باشه شاید هم ضررش پنهان باشه . عاقلانه اینه که اقدامات احتیاطی رو انجام بده
حالا عده ای فکر میکنند ضرری نداره ؟ خب اقدامات احتیاطی رو انجام ندند .
:20: