مرسي . :mrgreen:
مرسي . :mrgreen:
سلام
دوسته من منم با اپرا و ليچگت دانلود کردم شايد مرور گر شما ايراد داره يا سرعتت پاين هست
بالاخره امشب تونستم با DAP دونلود كنم.حالا واقعا كارايي كه گفتين رو همش انجام ميده يا شانسيه؟؟؟
با اين وجود تست ميكنم اگه نشد ميگم آموزشش رو بزارين.مرسي.
carlos
ضايع شديم رفت آقا من يكي رو اد كردم و روش كليك كردم و بوت رو انتخاب كردم 5 تا مربع پر كرد اما آخر كاري نوشت boot failed حالا ديدين كار نكرد.
سلام برادر مگه من اين برنامه رو نوشتم هر کی دوست داره من چيزی از تضمين نگفتم گفتم فقط اينو يکبار امتحان کنين حالا شايد همش کار نکنه به پشتيبانی اون برنامه email بزنين فش بديد ولی کار که ميکنه
carlos
بايد دنبال برنامه اي باشيم كه بدون اينكه طرف پيامي رو تاييد كنه اونو بوت كنه.
سلام
دوست عزیز اینشالاه بتونم خودم این برنامه رو بنویسم که مطمئن باشیم البته با وجود یاهو 7 دیگه فکر نکنم
بوت بشه کرد و یواش یواش باید به فراموشی سپرد .
شما دلسرد نشو انشاا... روي ياهو 7 هم جواب ميده .اگه برنامه را بنويسي كه خيلي عالي ميشه :)نقل قول:
نوشته شده توسط carlos
بوت این نرم افزار از مسخره ترین امکاناتش هست
پیامها رو توی یک پنجره برای طرف می فرسته که خیلی مسخره هست چون اصلا ککش نمی گزه و بوت نمی شه
دوستان این نرم افزار کار اصلیش همون چک کردن آیدیهاست.قسمت بوتش برای یاهو 6 به پایین جواب میداد !
اگه خیلی دوست دارید بوت کنید توی پنجره ی پی ام طرف مقابل Ctrl + Shift +R رو مرتبآ فشار بدید.این ساده ترین روشه و روی یاهو 7 به بالا هم جواب میده.