نقل قول:
و در مورد «مبنای بهتر».. خب به شخصه به دنبال اون تحلیل ِ شاید از نوع فلسفی باشم که در تلاش برای ارائه نظری با ثباته، طوری که با تغییر زمان اعتبارش از بین نره
حال آنکه در علوم تجربی بنظر میاد اساسا تحقیق با هدف قبلی صورت میگیره. مثلا آزمایشی که یک جامعه شناس طراحی میکنه، بدون وجود ایده و هدف قبلی بی مفهوم هست
و تازه بگذریم از اینکه حتی علوم تجربی هم تنها آبشخور پندارهای بشر نیست و فکر میکنم سلیقه و تصویرهای ذهنی، تحت تاثیر خیلی عامل های دیگه مثل رسانه قرار داره
خب نمیتونم بگم کاملا اینطور نیست... به هر حال خودم هم در این فضای علمی دیدم چیزی که میگید رو. ولی معتقدم علارغم اینکه شاید این مسئله همه گیر همه شده باشه (مطمئن نیستم) باز هم اونچه که بعنوان یافتههای ناب علمی میشه ازش نام برد عملا هدف ما برای بهتر شدن رو به جلو میبرند (تصور من از این روند اینطوره)... اگر بخوام بشتر توضیحش بدم فرض کنید بین n جامعه شناس کشور ما شاید بسیاریشون بقول شما تحت اون چیزی که تو فضای این کشور رواج داره فکت ها رو فیلتر میکنن و نتایجی میگیرن که دلشون میخواد بگیرن! ولی به هر حال اون عده از افرادی که با رعایت اصول علمی کار میکنن همیشه جایگاه بالاتری دارن و تکیه علم به اونهاست بیشتر ...