به گزارش مارکا، رئال بیخیال خرید پوگبا شده. نمایشش تو یورو و همچنین مشکل جا دادن پوگبا در ترکیب ۱۱ نفره تیم، زیدان و پرز رو به این نتیجه رسوند که نیازی به خریدش نیست.
قرار هست گومژ با ۵۰ میلیون یورو به تیم ملحق بشه تا بلکه بشه به مودریچ استراحت داد.
Printable View
به گزارش مارکا، رئال بیخیال خرید پوگبا شده. نمایشش تو یورو و همچنین مشکل جا دادن پوگبا در ترکیب ۱۱ نفره تیم، زیدان و پرز رو به این نتیجه رسوند که نیازی به خریدش نیست.
قرار هست گومژ با ۵۰ میلیون یورو به تیم ملحق بشه تا بلکه بشه به مودریچ استراحت داد.
اخه گومز ؟ :n03:
گومز رو که بارسا خرید:n02:
رئال الکی از رایولا وقت نخواسته بود. نگو داشتن برا گومز میجنگیدن. الان که پرید اومدن سراغ پوگبا حالا معلوم نیست گومز میتونست جواب بده یا نه ببینیم قضیه پوگبا به کجا میرسه اگه بیاد خامس رو میدن منچستر چون که دنبالش هستن هر چند رو هیچ چیز پرز نمیشه حساب کرد:n27:
بازیکن قاپون کردن : دی
ظاهرا سر چند میلیون ناقابل و دست دست کردن، این ستاره جوان رو از دست دادیم و با ۵۰ میلیون یورو راهی بارسلونا شد. دیشب که خبرش رو خوندم واقعا شوکه شدم!
زیدان در کنار مربی جدید بدنساز رئال (آنتونیو پینتوس)، با تمرکز زیادی داره از الان رو آمادگی جسمانی بازیکنا کار میکنه و از یک سری دستگاه های GPS که قبلا مورینیو و بنیتز استفاده میکردن، واسه ثبت آمار تمرین هر بازیکن استفاده میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی نیمار هم فهمیده سلطان امسال حقشه توپ طلا رو ببره.
گومز برا نیمکت بازیکن خوبی بود ولی نه با این قیمت که به بارسا رفت، با توجه به برخی محاصبه ها گویا 85 تا پاش دادن
نقل قول:
به گزارش اسکای اسپرتس، رقم انتقال ۵۰ میلیون یورو است. همچنین پاداش ۳۵ میلیون یورویی در نظر گرفته شده که به ۲۰ فاکتور مختلف بستگی دارد. در صورتی که تمامی این فاکتورها عملی شوند، مبلغ انتقال می تواند به ۸۵ میلیون یورو برسد.
به نظر من که خرید پوگبا کاملا اشتباه و اصلا بهش نیاز نداریم اگرم بیاد معلوم نیست کجا و جای چه کسی باید بازی کنه خرید موراتا هم خوب بود به نظرم چون یک نوک تخصصی در کنار کریم نیاز بود تنها باید یک دفاع وسط و هافبک دفاعی و دفاع چپ بگیریم و خیالمونو راحت کنیم!چون کاسمیرو و مارسلو بدون جانشین هستن و با توجه به رفتن ناچو هم اوضاع کمی پیچیده شد!
به نظرم هم امسال کل اروپا و اسپانیا رو شخم میزنیم با این مربی و تیم!لیگا زودتر شروع بشن مردیم از بی فوتبالی
-----
راجب آندره گومز هم امیدوارم هیچ یک از بازیکنای پرتغال در آینده نرن به بارسلونا ای کاش میرفت یک تیم دیگه!چون پرتغالی هست دوستش دارم ولی رفت جبهه دشمن:n15:
خخخ
گومز که هر وقت تو زمین بود تو یورو من میگفتم کاش اینو تعویض کنه...چیز خاصی ندیدم ازش....
خامس رودریگز: میمانم و برای جایگاهم میجنگم، رویای من اینست. در رئال میمانم و موفق میشوم. میدونم که باشگاه پیشنهاد ۶۵ میلیون یوریی دریافت کرده، اما من جایی نمیرم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین به این انگیزه، مقایسه کنین با امثال اوزیل و دی ماریا! خامس فصل اولش فوق العاده بود، خیلی رسیع کلی از رکورد های دی ماریا رو شکست، اما فصل دوم با مصدومیت و تعویض مربی نتونست به فرم قبلش برگرده. بعضی ها هم میگن در تمرینات یکم تنبل هست. اما با این انگیزه، بهش امیدوارم. به هرحال فصل طولانی خواهیم داشت و بازی های زیادی باید انجام بدیم، حتما بهش فرصت میرسه.
.
خط هافبکارو ببین :n28::n05: