از کجا بدونم خب کودوم خراب شده ای قرار دارم ؟ :| گفتید خارج منم یکیو غیر از ایران زدم :|نقل قول:
Printable View
از کجا بدونم خب کودوم خراب شده ای قرار دارم ؟ :| گفتید خارج منم یکیو غیر از ایران زدم :|نقل قول:
شما DNS هارو خودت ست کن. از DNS های آسیاتک استفاده نکن. میتونی DNS های معروف رو تو گوگل سرچ کنی. DNS معروف گوگل 8.8.8.8 ویه DNS معروف دیگه 4.2.2.1 تا 4.2.2.4 هست. با ست کردن این DNS ها احتمالا مشکلت حل بشه.نقل قول:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
سلام منم کانتر بازم ( اسنایپر ) :n09:
پینگ من خیلی خوبه بیشتر از 70 نمیشه تو بازی !
آرت 1 از شاتل ، اینم یه تست از سرور خارجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ . ن .. بهتره آسیاتکو جمع کنی بیایی شاتل یا پارس ..
چطور پینگت 190 هست بعد میگی بالاتر از 70 نمیره؟نقل قول:
کودوم سرورا بازی میکنی؟
احتماله جواب گیریش چقدره؟نقل قول:
امتحان کن ضرر نداره. من با این کار جواب گرفتم
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
عزیز اسیاتک واس بازی انلاین خوب نیست
شما تخلیه کن از پارس یا شاتل بگیر
شما اگه نخواستی تخلیه کنی میتونی از سرویس های کاهش پینگ استفاده کنی ، همشونم گرون نیستن مثلا CPR ماله تبیان هست و ت و تمام سرویس هایی که من امتحان کردم تنها سرویسی هست که NAT OPEN به شما میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DNS گوگل هم فقط تو سرعت باز کردن صفحه وب تاثیر داره تو بازی هیییچ تاثیری نداره چون اونجا آی پی هست نه اسم دومین ...
کلا تو ایران اگه خوش شانس نباشین و خونتون نزدیک یه مرکز مخابراتی نباشه و مشکل pmc و فیبر و امثالهم نداشته باشین باید برین سراغ اینترنت وایرلس ، حتی تهران هم خیلی ها میرن وایرلس میگیرن برای گیم .. چون شمال شهر همش pmc هست
4G ایرانسل و رایتل و همراه اول هم تو همه ی بازی ها جواب نمیدن ، مثلا Call of duty میتونین بازی کنین ولی motral kombat اصلا !!
من اکثر اوقات سرورای ایرانی بازی میکنم برای همین پینگم پایینهنقل قول:
وایرلس سرعتش خوبه ؟ مطمئنید صد در صد جواب میده؟نقل قول: