متاسفانه یا خوشبختانه شما هم در ایران زندگی میکنید و مجبورید مطیع اصول بازارش باشید...شما توی همین شرایط رکود ببین405 و 206 و ال90 بهتر خرید و فروش میشه یا همین چینیجات!!!!این دیدگاه هم هنوز عوض نشده که اگر عوض میشد قیمت صفر بازار چینی ها با این شدت کمتر از کارخانه نبود،کارکرده که بماند افت قیمتشون هم کم نیست،بجز رانا یک محصول مشابه بیار که اینقدر اختلاف بین بازار و کارخانه باشه...اینکه جو بازار ایرانه مختص ما فقیر فقرا نیست!!!همون پولدارش هم چون میدونه ماشین اروپایی و بعضا ژاپنی براش دیرتر نقد میشه و افت قیمتش زیاده میره سمت کره ای!!!مثلا خیلی ها آزرا را به لتیتود که واقعا ازش سرتر هست ترجیح میدهند،درصورتیکه رنو واقعا سرتره یا مشابه بازار مورانو و سانتافه و سانگ یانگ و..،ولی بازار چیز دیگری میگه،اینکه شعور بازار ایران کمه یا زیاد کار ندارم ولی واقعیت را نباید کتمان کرد،درضمن هرچند خودم زیاد به آینده خوش بین نیستم ولی احتمال ورود محصولات جدید از 2-3سال دیگه بازار چینی ها را شدیدا خراب میکنه و با این بازار فروش احتمال توقف تولیدشون بیشتره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر قیمت این چینی ها واقعی تر بود(مثل رقابت گوشی ها در بازار و خرید و فروش برندهای شیائومی و هواووی که اکثرا با یک بودجه مشخص ارزنده تر از برندهای معروفه) ارزش خرید با توجه به بازار ایران داشت نه حالا که نه خدمات پس از فروشش مثل اوناست و همه جا قطعه و مکانیکشون پیدا نمیشه(شما بگو خدای کیفیت،دیگه برای تصادف که احتمال مشکل هست) نه به راحتی میشه نقدش کرد،ال90 که کیفیت بهتری نسبت به اینها داره بعد این همه وقت هنوز مکانیک قطعه فراون نداره وای به این چینی ها!!من خواستم اگر کسی مزیت میگه عیب هم بگه که ظاهرا اینجا تعصب شدیدی روی چینی ها هست،به هرحال علف باید به دهن بزی شیرین بیاد و کسی که میخاد خرید کنه باید ببین دلش به چی هست که در نهایت با این بودجه چینی های به صرفه تر را هم گفتم...