سلام
من واقعا امروز به قدری ناراحت بودم ک حد نداشت ! هنوز ک هنوزه افسوس این باخت وحشتناک در برابر لهستان رو میخورم و متاسفم ک ب راحتی سهمیه المپیکی که دست بافتنی بود رودر این مسابقات از دست دادیم و خیلی دیگه بعیده امید داشته باشیم . ازین پس من هم به افرادی ک مخالف کادر فنی هستند میپیوندم ... کادر بی تجربه و نابلدی که بارها ثابت کرده لیاقت حضور در سطح یک جهانی رو نداره و عامل اصلی اکثر شکستهای اخیر تیم ملی هستند . امروز بازیکنا کاملا ثابت کردند در سطح فنی خیلی بالایی هستند مگه شوخیه جلو لهستان با سابقه چنین سرویسهای فوق العاده ای زدن ؟؟؟ اما باور کنیم ک همه چی بازیکن نیست و دستورات کادر فنی مکمل بسیار تاثیرگذار در گارایی تیم هست من حتی یه تبلت یا لبتاپ ک مجهز نرم افزار باشه تو دست این کادر فنی برای آنالیز تیم نمیبینم همه چی داره به صورت سنتی صورت میگیره . اگر دقت کرده باشید در 3 سال اخیر هر بار که با لهستان بازی کردیم (جز تهران در مسابقات ماقبل این دوره لیگ جهانی اخیر ) لهستان به راحتی بعد 2 ست به بازی برگشته ! دلیل اصلیش هوش بالای کادر فنی و شناخت خوب از والیباله . به راحتی بازی رو بر میگردونن ... در حالی ک کادر فنی ما هیچ کار خاصی انچام نمیده و خود بازیکنا به تنهایی سرنوشت بازیو عوض میکنند ...
مقایسه با ولاسکو نمیکنم بلکه هر کادر فنی خوبی بالا سر تیم باشه ایران همون ایرانی خواهد بود ک جنگندست و ست پبجم رو حداقل به راحتی واگذار نمیکنه . ما جدیدا ست پنجم به راحتی میبازیم و مطمین باشید شک نکنید اگر کادر خوبی امروز ایران رو رهبری میکرد صد درصد 3-0 یا 3-1 به راحتی لهستان رو شکست میدادیم .. ما خودمون باعث شدیم کورک و کوبیاک روحیه بگیرن برای بازی و عامل اصلی باخت خود ایران بود نه بازی خوب لهستان. خوب معلومه وقتی تیم هیچ گونه آنالیزی در حین بازی برای دفاع نداره مهاجمها روحیشون بالا و بالاتر میشه که ب راحتی 3 ست رو از ما بگیرند .دفاع ما کاملا عشقیه و به زور در طول بازی 3 تا 5 دفاع انجام میدیم.در حالی ک در گذشته حداقل آمار دفاعیه تیم 5 یا 6 بود .
+
من داور زنی رو برخلاف گفته دوستان مقصر نمیدونم ... چون این آقا دست تنهاست و هیچ کس به معنای واقعی ازش حمایت نمیکنه . بودجه ای هم ک برای تیم در نظر میگیرند محدوده و والیبال فقط مختص بزرگسالان نیست و تیمهای دیگه هم هستند. وقتی مربیه طراز یک جهان وضعیت خاص کشور ما و محدودیتهای زندگی در ایران رو میبینه ناز میکنه نرخ رو بالا میبره! داور زنی مطمینن با بالا دستیها مشورت میکنه ک بودجه میدن یا نه ! وقتی هیچ کس حاضر به کمک نیست مقصر کیه ؟؟؟ بهرحال همه گزینه های خوب جهان رو رو میز مذاکره آورد بنده خدا و سر آخر مجبور شد به جوانی چون کوواچ بها بده . راهی براش نمونده بود ... اما زنگ خطر برای درجا زدن والیبال از لیگ جهانی استارت خورده و اگر فکری نشه بعید میدونم در المپیک هم موفقیت خاصی داشته باشیم ..
اگر هم در ادامه بازیهای جهانی تیم نتیجه خوبی بگیره لطفا بعضی از دوستان نیان بگند دیدید کوواچ خوبه و این حرفا .. بلکه یه آنالیر صحیح از بازی داشته باشند ببینند نقش کوواچ چقدر پررنگ بوده بعد بیان نظر بدن ممنون میشم
- - - Updated - - -