این بحث به جایی می رسه اگه شما اشتباهت رو بپذیری که شش هسته 3.3 بهتر از چهار هسته 4 گیگاهرتز عمل می کنننقل قول:
Printable View
این بحث به جایی می رسه اگه شما اشتباهت رو بپذیری که شش هسته 3.3 بهتر از چهار هسته 4 گیگاهرتز عمل می کنننقل قول:
نقل قول:
من تو پست 6ام لینک گذاشته بودم شما ندید .
بفرمایید دوباره میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا منم بصورتی علمی خودم اینو حس کردم که هسته های بیشتر خیلی قدرت سیستم رو بالاتر میبره ولی دلیل پیشنهاد ندادن سی پی یو 5800 , 5900 توسط کاربرعا به نظرم شاید بخاطر قیمت بالا و فقط چند درصد قوی تر بودن از haswell هست . حتی تو بیشتر سایت ها دیدم که میگن ram های ddr4 تو بعضی شرایط فریم بازی رو از ddr3 هم کمتر میکنه :n27:نقل قول:
سناریو جالبی شد؛جدا از نبودن چنین گیمی ، پردازنده های amd تئوری شمارو نقص میکنه،عجیبه چرا اینتل برای پردازنده های گیمینگ همچین فکری به سرش نزد(هسته بیشتر):n09:نقل قول:
امری طبیعی هست چون ddr4 ها تاخیر بالایی دارند در گیم هرچه cl کمتر نتیجه بهتر پهنای باند ddr4 بکار نمیاد اینجا؛نقل قول:
اتفاقا اینتل از اول هم دنبال همین بود و بالاخره راهش رو پیدا کردنقل قول:
اما چرا اینتل نمیاد به جای کلاک بالاتر از هسته های بیشتر استفاده کنه؟
جوابش ساده است چون قرار دادن هسته های بیشتر در کنار هم جدا از فناوری پیشرفته تری که می خواد هزینه بیشتری می بره و قیمت سی پی یو رو افزایش می ده به همین دلیله که تولید سی پی یو با چهار هسته 4گیگاهرتزی مقرون به صرفه تر از 8 هسته 2.5 گیگاهرتزه
اما در مورد سناریو
من می خواستم که با اون مثال، افشین به اشتباهش پی ببره ولی مثل اینکه شما هم در اشتباه به سر می بری
حالا بزار یک بار دیگه قضیه رو توضیح بدم
افشین فکر می کنه اگه کلاک یک سی پی یو 4 گیگاهرتز باشه سریع تر از کلاک 3.3 پردازش می کنه
این حرف موقعی می تونه درست باشه که فقط با یک هسته روبه رو باشیم
اما وقتی که هسته های بیشتری در کار باشه قضیه فرق می کنه
فرض کن i7-4790k فقط یک هسته 4 گیگاهرتز داشته باشه و i7-5820k دو هسته 2 گیگاهرتزی داشته باشه در اینجا اگه انجام عملی نیاز به 4 گیگاهرتز داشته باشه i7-4790k که یک هسته داره با کلاک 4GHZ اون عمل رو انجام می ده و i7-5820k هم با دو هسته 2GHZ که دارن همزمان فعالیت می کنن این کار رو انجام می ده و در این حالت مساوی هستن
اما شما تکنولوژی dual channel رو در رم در نظر بگیر
یک رم 8 گیگ با فرکانس 1600 بهتر از یک رم 4 گیگ با فرکانس 1600 است اما وقتی که در عمل اون رم 8 گیگ در مقابل 2 رم 4 گیگ به صورت dual channel قرار می گیره نه تنها مساوی نیست بلکه 2 رم 4 گیگ به صورت dual channel چیزی حدود 30 درصد افزایش کارایی نسبت به یک رم 8 دارند
اگه این رو هم متوجه نشدی بزار سادش کنم
دو دست بهتر از یک دسته
در بهترین حالت مساوی می شن ولی در شرایط خاص دو دست برنده می شه
چند درصد نیستنقل قول:
i7-5820k حدود 30 تا 35 درصد از i7-4790k قوی تره
نقل قول:
هیچ فناوری خاصی نمیخاد !
میبینید که amd با لیتوگرافی قدیمی تر این کار رو انجام داده و ارزونتر هم انجام داده،مقایسه شما اشتباه هست چون بازی ها نه بهینه سازی میشن برای هسته ی بالا ن نیازی دارند،در dx12 هم که نقش پردازنده بسیار کمرنگ تر میشه،بازی ها به قدرت هسته نیاز دارند تا پردازش سریع تر صورت بگیره نه تقسیم کار برای کاهش بار.
درمورد رم هم اولا مقایسه اشتباه هست دوما همیشه اینطور نیست،رم های 3کاناله دوکاناله و تک کانال:
تنها دلیلی که من توصیه میکنم به دوستان دو کانال بگیرن صرفه اقتصادی و مچ بودن رم هاست !
چون می بینی که مثال رم درسته می گی مقایسه اشتباههنقل قول:
این مچ بودن رم دقیقا یعنی تایید حرف مننقل قول:
تنها دلیلی که من توصیه میکنم به دوستان دو کانال بگیرن صرفه اقتصادی و مچ بودن رم هاست
وگرنه چه نیازی داره مچ باشن اگه تاثیری نداره چون دو رم با فرکانس یکسان باعث افزایش کارایی می شه و همین طور در سی پی یو هسته های بیشتر که از نظر کلاک یکی هستند هم همینطور (دقت کن که چرا هسته ها دارای کلاک یکسان هستند)
در ضمن ما اینجا فقط در مورد بازی و فریم بازی صحبت نمی کنیم ما درباره پردازش صحبت می کنیم و عمل رندر گیری که دوستمون آقا مهیار مطرح کرده
متاسفانه بازهم متوجه نمی شی که برای پردازش عملی که به 4 گیگاهرتز نیاز داره پردازنده دو هسته ای 2 گیگلاهرتز، دقیقا همون پردازشی رو انجام می ده که پردازنده 4 گیگاهرتزی با یک هسته انجام می ده فقط کار رو بین دو هسته تقسیم می کنه و در شرایط فشار برنده سی پی یو با هسته های بیشترهنقل قول:
بازی ها به قدرت هسته نیاز دارند تا پردازش سریع تر صورت بگیره نه تقسیم کار برای کاهش بار
amd هم نتونسته این کار رو به درستی انجام بده اگه تونسته بود چرا هیچ کس سیستم با amd پیشنهاد نمی ده