من هر 2 رو بازی کردم bns خیلی از tera بهتره و 90% پلیرهای ترا میان bns مخصوصا tera euنقل قول:
Printable View
من هر 2 رو بازی کردم bns خیلی از tera بهتره و 90% پلیرهای ترا میان bns مخصوصا tera euنقل قول:
مشکل من بیشتر گیم پلی ، میترسم گیم پلیش در حد ترا نباشه ، ترا گیم پلیه دستو پا در اورده :n02:نقل قول:
داداش بازی ای پی لاک نیست؟ تو ایران راحت میشه بازی کرد؟
رفیقم رفته میلشو چک کنه گفت بهش بتا داده ، دادش به من ، راحت میشه ازش استفاده کرد؟
بعد این که من بازی رو الان دانلود کنم ، بعدا که نسخه اصلی ریلیز بشه از همین استفاده میکنه یا از اول دانلود میکنه بازی رو؟
ایول دمت گرمنقل قول:
یه بتا کی واست جور کردم 1کی دیگه هم دارم کسی خواست pm بده
فقط بازی هنوز دانلود نشده
چند گیگه؟
می خوام نتو شارژ کنم بزارم دانلود بشه
من زدم دانلود زده 11 گیگ ، حالا نمیدونم چند بخش دانلود یا نه.نقل قول:
فقط خدا کنه موقع ریلیز اصلی نگه از اول دانلود کن و همینو یه مقداز آپدیت کنه تموم شه ...
من الان کامل دانلود شده
فقط یه مشکلی هست
توی صفحه ی شروع الکی واسه خودش می تابه
----------------------------------------------
فک کنم بتا اخر شب شروع میشه؟!
تو ایمیلی که اومده بود زده از 18 تا 21
یعنی بتا کلا 3 ، 4 روزه ؟
مسخره کردن؟
کلا 20 روز بتا بوده
1 ماه دیگه ام که ریلیس رسمیشه
--------------------------------------
این نمیره تووو
--------------------------------------
به تایم ایران انگار میشه 21:30
مشکل اصلی ترا اون پرفرمنس افتضاح و گرافیکشه من با gtx970+ 4790k وسط فایت 10fps میگیرم از لحاظ گیم پلی هم bns بهتر و جذابتره کلا طوری طراحی شده تو pvp جواب بده ترا یه کم تو pvp خر تو خر میشه خیلی راحت میتونم بگم 50% فوندرهای bns ترا باز ها بودن چون تو الفا تست دیدم تو چت صحبت میکردن و bns رو خواهر ترا میدونستندنقل قول:
نه بلاک نیست و تو سرور امریکا هم بازی کردم مشکلی نبود چه برسه اروپا
دانلودش یه 12 گیگی باید باشه همینو موقع ریلیز هم میشه استفاده کرد
بتا هم فقط چند روز اخر هفتس که این اخریشه
اینم باید بگم تو این پچ اول که 45 هست بازی content pve کمی داره ولی تو 50 خیلی زیاد میشه و من فعلا هدفم گلد جمع کردن واسه 50 و کلاس وارلاک
سرور هم Soha رو انتخاب کنید
دقیقا ، منم با همین سیستم جاهای شلوغ زیر 30 همیشه.
کلاس وارلوک؟نقل قول:
اینم باید بگم تو این پچ اول که 45 هست بازی content pve کمی داره ولی تو 50 خیلی زیاد میشه و من فعلا هدفم گلد جمع کردن واسه 50 و کلاس وارلاک
مگه وارلوک داره؟
کلاساش بعدا چند بخشی میشن؟
من به احتمال زیاد دسترویر بر میدارم.
اره هنوز شروع نشدهنقل قول:
همه کلاسا رو تا 15 برو بعد کلاس انتخاب کن