سلام دوستان
تو این دوره زمونه همه دانشگاه رو تموم میکنن اما اکثرا تخصص و تجربه کاری ندارن
میخواستم بدونم اخه چطوری میشه این تخصص و تجربه رو بدست اورد . اللخصوص رشته کامپیوتر و برنامه نویسی .
فکر کنین من دانشگاه رو تموم کردم و سربازی هم تموم شده رفته و برنامه نویسی هم در حد انجام پروژه های دانشگاه بلدم و یه چند وقت کار لازمه تا یادم بیاد . حالا از کجا باید شروع کنم .
تو اینترنت که هر چی میگردی همه برنامه نویس با تجربه زیاد میخوان . توی روزنامه هم همینطور و بیشتر کارهای پیش پا افتاده میخوان . دولتی ها هم که خودتون میدونین چجورین . خودمم اصلا خوشم نمیاد از کار دولتی .
موندم واسه شروع و پیشرفت باید از کجا شروع کنم . کلاس اموزشی برم ؟ هم هزینه اش زیاده هم یه جور ریسکه که معلوم نیست این همه هزینه کنی ایا برگشت داشته باشه یا نه . مخصوصا موسساتی که جدیدا مثل دانشگاه شدن . چون هیچ سرمایه ای تو دست و بالم نیست .
دوست و اشنایی که در این زمینه ها بتونه واسم کار پیدا کنه هم ندارم و اکثرا اقوامن که شغل ازاد دارن و نمیتونن کار واسم پیدا کنن . نه فقط در زمینه برنامه نویسی بلکه هر زمینه کامپیوتری منظورمه . به هر زمینه در کامپیوتر علاقه دارم اما متاسفانه کاری مرتبط باهاش پیدا نمیکنم .
حقیقتش اصلا حقوقش واسم مهم نیست . همین که کاری باشه که بشه باهاش استارت پیشرفت رو زد و حقوق بخور نمیری بدست بیاری کفاف میکنه . من فقط نمیدونم چطوری میشه همچین کاری پیدا کرد .