کلا 206 حتی قدیما تو دور پایین ضعیف هستن و نباید بذارین رو 2000 برسه باید معکوس بدین یکمی تو دور بالاتر کار کنین تا ببینین چجوری میشه :n02:
من خودم سرعت رو 20 تا میاد میزنم تو یک :n36:
Printable View
کلا 206 حتی قدیما تو دور پایین ضعیف هستن و نباید بذارین رو 2000 برسه باید معکوس بدین یکمی تو دور بالاتر کار کنین تا ببینین چجوری میشه :n02:
من خودم سرعت رو 20 تا میاد میزنم تو یک :n36:
مال ما دستگیره درب هم خرابه. باید دستت بکنی بیرون . و درب رو باز کنی. از داخل باز نمیشه :n36:
من یه 206 مدل 82 داشتم از داخل باز میشد از بیرون نه یعنی برعکس:n41::n08:نقل قول:
والا ما فعلا شیشه میدیم پائین ، مثل ماشین های قدیم. دستمون دراز میکنیم. تا در باز بشه. :n29:نقل قول:
به خدا خیلی بدبختیم ما
کلی پول بده و ماشین 0 بخر. دلت خوش هست که نو خریدی
باید بری تو صف نمایندگی وایسی کله صبح
چه مسخره بازی هست. اگر بخواهم درگیر تعمیرگاه بشم که میرم دست دوم میخرم
فکرش رو بکنید ، این ماشینای داغون رو بخوان کارگرای خطوط تولید با دست هم بسازن چه شود :n08:نقل قول:
وا مصیبتاااااا :41:
حل مشکل گیرباکس ۲۰۶ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این اوصاف دیگه ماشین الان همه چیش خوبه و ردیفه و واسه خرید گزینه خوبیه؟ من فکر میکردم ال 90 کیفیتش بالاس که گفتید زیاد تو نمایندگی خرابی بوده!نقل قول:
ال ۹۰ داره ایرانی میشه و مشکلات کلی این ماشین داره مشخص میشه . نمیدونم چرا اینقدر موتورش بعد از کارکرد بالا صدای زیادی پیدا میکنه . ۲۰۶ رو دیگه فهمیدن چطوری بسازن هرچند اونم خیلی جالب نیست ولی وضعیتش از پارس خیلی خیلی بهتر هست و منتاژ کیفی هم در حد ال ۹۰ شده .نقل قول: