سلام
نقل قول:
شما ابتدا گفتید "در دمای بالا عملکرد بسیار ضعیف میشه" و بعد تست مقایسه بین Titan و K4000 رو آوردید که در اون Titan با دمای بالا نتایج ضعیفی داشت که صحبتتون رو تایید کنه، و من ازتون پرسیدم در صورتی که روی Titan واترکولینگ نصب کنیم که مشکل دما حل بشه و فاکتور دما از معادله خارج بشه آیا نتایج متفاوت خواهد بود؟ شما ابتدا گفتید دلیل کارایی بهتر کارت های کوادرو مسئله دما و حافظه ECC است و حالا حداقل گفتین خیر دما تاثیر مهمی نداره. پس خودتون فهمیدید صحبت ابتداییتون اشتباه بوده. یک قدم در راه صحیح!
عزیز من برادر من مگه ما داریم اینجا داستان مینویسیم؟ زمانی دما اهمیت نداره که گفتید مهارش میکنیم با هرچی حالا شما واترکولینگ رو مثال زدین حالا من چی باید بگم؟ میتونم بگم الان دیگه تاثیر مهمی نداره
الان میگید فقط میخاستم فاکتور دما رو حذف کنم!! عزیز من من دارم با شما جدی صحبت میکنم شما فقط داری فرض میکنی دما رو کنترل کنیم فرض کنیم فلان.. فرض کنیم ...!! عزیز من gtx در لود طولانی و استرس بالا به سرعت گرم میشه و مناسب رندر و صنعت نیست راه حل شما چیه؟ فرض نخاستم بکنید! گفتم راه حل چیه! واترکولینگ میزارین یا نه؟کیس رو عوض میکنید؟! جوابش یک کلمه هست!
دلایل زنجیره وار هست وشما هنوز مشکل دما رو حل نکردین رسیدین رویecc
مورد دوم:
نقل قول:
الان بحث Double precision رو مطرح کردید که نکته مهمی است (و یک قدم دیگه در راه صحیح)، ولی ادعا کردید هیچ کارت GTX پشتیبانی نمی کنه. مطمئن هستید؟
دقت نکردین:
نقل قول:
احتمالا شما درجواب میگین درکارت های دسکتاپ این دقت بهینه شده یا متد های double-precision floating point در کارت های دسکتاپ استفاده شده اما نتایج چه تغییری کرد؟
مورد سوم:
نقل قول:
من هیچ جا خرید واترکولینگ رو توصیه نکردم (و پست های قدیمی من رو بخونید درباره این مسئله دقیقا توصیه کردم در سیستم های Workstation اینکار توصیه نمیشه)، همونطور که گفتم مطرح کردن واترکولینگ به خاطر خارج کردن فاکتور دما از معادله و آوردن منطق شما به راه راست بود. گارانتی نکته خوبی است، چرا اینگونه است؟ می تونید پاسخ بدید؟ پاسخش کمک می کنه که باز هم اطلاعات نادقیق به کاربران ارائه نکنید.
در نهایت گفتن پاسخ صحیح برای من در این مسئله کاری نداره چون اینها مفاهیم ابتدایی هستند
عزیز من.. با آدم16 17 ساله دارین حرف نمیزنین که میگین برو تحقیق کن!
وقتی سوال تخصصی میپرسم جواب تخصصی میخام .مرسی
شماره ی خودم هم براتون پ.خ میکنم درصورت تمایل میتونید تماس بگیرید بحث کنیم در این مورد
و در پایان عرضم به حضورتون که من نه حوصله و نه زمان کافی دارم بیام کافی نت جواب بدم برم
خوده انویدیا هم نمیاد بگه ازgtx توی کارهای صنعتی ..شبیه سازی..رندرینگ و و و استفاده کنید حالا من نمیدونم شما دارین سنگه چیو به سینه میزنین
درهرصورت من انصراف میدم حق باشماست بیخیال.از تبادل اطلاعات تشکر میکنم
شاد و پیروز باشید خدانگهدار:n16: