-
سال 93 انقدر زود گذشت که امروز داشتیم با خانواده حرف میزدیم اصلا باورمون نمیشد که کمتر از 30 روز به پایان سال مونده.
در حالت کلی به خوبی نگذشت ولی خدارو شکر مرگ و میر و بیماری تا الان نداشتیم امیدوارم این چند وقت باقی مونده هم نداشته باشیم.
در کل سالی پر از استرس بود که هنوزم ادامه داره و پر از فشار های عصبی:n14:
از نظر عاطفی مثل دوسال گذشته عالی و خوب :n12::n11:
کم کم دارم با این شهر جدید کنار میام و با ادماش اشنا میشم...خیلی به چشم هم زدنی یکسال شد که اومدم اینجا و خاکه غربت خوردم و البته انتخاب بدی نبود :n06:
به امید داشتن سالی خوب و پر از ارامش و سلامتی برای تمام دوستان :n16:
-
سلامـــ
خوش بختانه یا متاسفانه من خودم رو آلوده ی اتفاقات نمیکنم.
امسال بسیار زیاد اتفاقات بد داشتیم.
مرگ و میز + غم و یه جور دیپریس خانواده و فامیل بخاطر فوت مادربزرگم که سال گذشته بود . کسی که تنها زنجیره ی اتصال خانواده با هم بود. وقتی رفت این زنجیره پاره شد و دیگه اون دور هم جمع شدن ها و بگو بخند ها هم تموم شد. البته الان دوباره داریم اون سیستم رو شروع میکنیم ولی خوب مثل قبل نمیشه .
عمل گردم مادرم مشکلات بعد عمل شش ماهی ما رو درگیر کرده بود . مشکلات کاری که داشتم . برنامه هایی که فکر میکردم امسال عملی بشه و نشد ووو...
اما متاسفانه یا خوشبختانه این موضوعات خیلی منو ناراحت یا نگران نکرد فقط بعضی هاشون برنامه هام رو کمی عقب انداخت.
در کل سال ۹۳ واسه من سال خیلی خوبی نبود . سالی پر از غم و اندوه که اطرافم رو گرفته بود و من دائما سعی میکردم که این حس ها رو به خودم منتقل نکنم .
همین باعث شد امسال به مراتب قوی تر از قبل بشم در مقابل اینگونه مشکلات و اتفاقات.
البته من همیشه امید دارم به شرایط و موقعیت های بهتر و موفقیت های بیشتر ...:n01:
-
امسال برعکس سال گذشته که پر از درد و غم بود، سال بسیار خوب، سرشار از موفقیت و بهبودی و شادی بود.
شاید سختی سال گذشته و زیبایی امسال دیگه برام تکرار نشه.
باز خدا رو شکر
Sent from my ST15i using Tapatalk
-
مرگ و میر، بیماری مهلک، بیماریهای معمول، افسردگس، استرس، اضطراب و.. . . منتهی نمی دونم چرا همیشه ته دلم امید به روزای خوب دارم! -_-
-
-
متاسفانه سال خوبی نبود .
اینطور نبود که بگم اتفاق بدی افتاد ، نه . بدیش اینجا بود که هیچ اتفاقی نیفتاد توی این سال برای من . یعنی همون شخصی هستم که سال قبل در همین موقع بودم ، بدون هیچ پیشرفت یا موفقیت خاصی و حقیقتش نمیتونم یه لحظه رو مثال بزنم که از این سال توی خاطراتم بمونه . این سال اصلا برام حس نشد .
امیدوارم سال بعد سال بهتری واسه خودم و تمام دوستان و آشنایان و خانواده و ... باشه .
-
اصلا سال خوبی نبود همش ترس استرس فشار های عصبی روانی
دو بار افسردگی که یکیش دو هفته و اون یکی یک هفته طول کشید با این که مدتشون کمه ولی زندگیم رو به ** کشیده بودن.
البته یه اتفاق خوب که برام افتاد وصل شدن من به اینترنت از طریق کامپیوتر با سرعت بالای برای اولین یار بود.منطقه ای که من زندگی میکنم محروم حساب میشه و مخابراتش اینترنت نداره و کلا هیچ شرکت دیگه ای هم اینترنت نمیده ولی به لطف همراه اول که توی خونه به 3g وصل میشه بر خلاف ایرانسل من با کامپیوتر کانکنت شدم.همینکه وصل شد همه چی رو زدم اپدیت کردم انگار که عقده هایی چند ساله داشتم :دی یعنی پنج گیگ حجم تو 9 روز تموم شد :دی
Sent from my GT-I9105 using Tapatalk
-
سال متوسطي بود
يه برنامه نسبتاً بلند مدتي كه داشتم شكست خورد.
حدود 2-3 ماه افسردگي داشتم كه شغلمو عوض كردم و درست شد
گوشيمو عوض كردم :n02:
كارم الان خوبه و آينده داره
مادرم يه ماه و نيم پيش تصادف كرد. الان تو استراحته ولي داره بهتر ميشه.
ميتونست بدتر باشه ،ولي من راضيم و سال بعد فكر ميكنم سال بهتري باشه.
-
بد بود ! بد
همینو بگم که یه جا میخواستم استخدام بشم شنبه قرار مصاحبه داشتم پنج شنبه اپاندیسم درد گرفت بعد عمل این داستانا و کلا پرید زندگیمون! بعد از اون متوجه شدم سردرد خوشه ای دارم که خوب هم نمیشه حالا حالا ها (قبلا فکر میکردم میگرِنِ)
چندتا کار شروع کردم شکست خوردم ضرر بدی خوردم
ولی اگه همه چیز طبق محاسبات پیش بره سال 94 سال زیبایی میشه برام.
-
سال بدی بود....از سال 93 متنفرم ....خوبه که داره تموم میشه...
پر از استرس و فشار عصبی.....استراحت کم...خواب به هم ریخته....مرگ اقوام....مریضی.....
خبرای بد که همینجور از این طرف و اون طرف میرسه......تیر خلاص بدترین روز سال هم که حدود 2 هفته پیش خورد بهم....
و دیگر تمام.....اصلن هم هیچ ذوق و شوقی برای شروع سال جدید ندارم....