اعتراف میکنم که: ❶ در صفحه اصلی انجمن ( سرآغاز ) یه بخش هست که من تا 2 - 3 ماه پیش فکر میکردم اسمش گودال ماسه بادی هست؛ در حالیکه درستش ماسه بازی میـباشه! اما من هنوز عنوان ماسه بادی رو ترجیح میدم! ❷ با سابقه چند سال فعالیت و بالای 1000 پستِ مفید و مؤثر و نیز تأثیر گذار، در گودال ماسه بازی بعضی قابلیت ها رو تمرین میکردم. مثل Multi Quote و ایجاد جدول! اونجا واسه خودم چند تا تاپیک هم درست کردم با موضوعات زیر:
کاربردی: علامتها و عکسهای جالب Smileys: پستهای مهم! Sticky Notes: جملات جالب Trash: زباله دانی تاریخ ♥: امضـــا : تمام امضا هام رو اینجا ثبت میکنم ♥: فریـــــاد: اینجا هم فریادهام رو مینویسم جدول رنگی
جدول رنگی رو هم در انجمن ادبی و این پست از @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدم:
برام سؤال شد که اینها چطوری فونت و رنگ زمینه رو عوض میکنن که @
لطف کردن و در این پست معما رو برام حل نمودن:
من هم بعد از کلی دنگ و فنگ + تمرین و ممارست و ریاضتهای جانــفرسا یاد گرفتم جدول رنگی درست کنم. این هم نمونه کار:
:n05: |
:n10: |
:n31: |
:n19: |
:sq_22::sq_20: |
:n40: |
:n16: |
:sq_2: :sq_8: :sq_13: :sq_24: :sq_22: :sq_20: |
:n26: |
:n05:
ماسه بادی:محلی برای تمرین نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ها سایر یوزرهای انجمن پست ها و تاپیک های شما را نمی بینند، پس راحت باشید!
❸ تا مدت ها فکر میکردم اعدادی که جلوی تاپیک های ماسه بادی نوشته شدن ( مشاهده ها: 3 ) ، تعداد دفعاتی هستن که مدیران و مسئولین محترم P30world یواشکی به تاپیکم سَرَک میکشن؛ برای همین اوایل یه خورده معذب بودم :n02: ❹ این اواخر اونقدر که در گودال ماسه بادی فعالیت داشتم در انجمن اصلی فعال نبودم. :n02: شاید اگه این بخش هم در معرض دید کاربران بود، من الان کاربر فعال انجمن ماسه بادی بودم :n08: ❺ حدوداً 2سال پیش وقتی اشتراک اینترنتــم داشت تموم میشد، کلی در پروفایلم پیغام میذاشتم و از بچه ها خداحافظی میکردم؛ انگار که قرار بود برم کمپ ترک اعتیاد به اینترنت :n02: اصلاً یه وضعی بود... چند نفر از دوستان محترم ظاهراً ضربه روحی خورده بودن :n27: اما ناگهان ورق برگشت و علیرغم انتظار، بنده با پرداخت مختصری پول مفت از کیسه خلیفه اینترنتم رو شارژ کردم. :n09: دوستانم رو هم بعد از مدت کوتاهی کلاً ولشون کردم (Shift + Delete) اصلاً انگار نه انگار که اتفاقی افتاده :n05: فکر کنم الان روح فردین باید در عذاب باشه، از اینکه رسم رفاقت رو به جا نیاوردم. میـتونید خودتون پیغام ها رو بـبینید و عمق ماجرا رو درک کنید:
►
♫♫ یــــــــــــــــــــــــ ـــاد تــــــــــــــــــــــــ ـــو ♫♫ ◄
♪
♪
♪
تو برام خورشید بودی ♪♪
توی این دنیای سرد گونه های خیسمو دستای تو پاک میکرد حالا اون دست ها کجاست اون دو تا دست های خوب چرا بی صدا شده لب قصه های خوب ♪ ♪ ♪ یاد تو هر جا که هستم با منه داره عمر منو آتیش میزنه ♥
♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
♫ ♫♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
♫♫♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪
04-12-2012
باسمه تعالی در راستای شفاف سازی افکار عمومی و با توجه به سوالات مکرر و بی پایان کاربران P30 ؛ بر آن شدم تا بیانیه ای در خصوص شبهات ایجاد شده در اذهان عمومی صادر نمایم. لذا اهم موارد را در بند های ذیل به سمع و نظر مخاطبین می رسانم: 1- اشتراک 3 ماهه ی نامحدود این حقیر به پایان رسیده است( مخابرات). لذا مثل گذشته قادر به فعالیت در انجمن نمی باشم. 2- هم اکنون درحال استفاده از اینترنت رایگان می باشم. (چشمتون در بیــــــــــــــاد) 3- کما فی السابق اینجانب پای ثابت p30 خواهم بود. 4- به دلیل گرانی نرخ اینترنت ایرانسل مجبورم در ساعات پایانی شب (11 به اون وَر ) بیام انجمن. 5- مراقب خودتون باشید. 6- واسه خودتون اسپند دود بدید. 7- فقط 2 هفته تا پایان دنیا مونده. 8- شما خوبید؟ 9- از این ورا؟ 10- صلوات
این ساعت های آخر هم داره مثل برق می گذره! از همه ی عزیزانی که در این چند وقت موجبات خنده و شادیمان را فراهم کردند ممنونیم... ♥ زنده باشید •••! ســـــــــــــــــــــال ♥
منــاجــــات...
خدایا در این دنیا که اینترنت زهرمان شد، لااقل در آن دنیا ما را از نعمت داشتن اینترنتی پرسرعت ( و ••
! البته پاک ) محروم نفرما... روحم شاد و یادم گرامی
@
@
@
@
6 ) قبلاً کاربر فعال انجمن ادبیات بودم که به دلیل نداشتن فعالیت مرتبط از این جانب خلع درجه شد.