با همین E8200 احساس کند بودن دارم.پس اگر توفیری نمیکنه برم تو فاز تعویض 3 قطعه و سوکت1150 بزارم .بعد میشه بفرمایید تفاوت سی پی یو i5 4440 با 4460 در چی هست؟وکلا تو رده 650 تومان چه cpu ای رو پیشنهاد میدین؟نقل قول:
Printable View
با همین E8200 احساس کند بودن دارم.پس اگر توفیری نمیکنه برم تو فاز تعویض 3 قطعه و سوکت1150 بزارم .بعد میشه بفرمایید تفاوت سی پی یو i5 4440 با 4460 در چی هست؟وکلا تو رده 650 تومان چه cpu ای رو پیشنهاد میدین؟نقل قول:
4460 مقداری قویترهنقل قول:
اگه از جایی ک دارین قطعات رو تهیه میکنین تفاوت قیمت کمتر از50 بود 4460 رو وردارین
الان منظورتون از سه قطعه چیه؟!
و خلاصه یک توضیح کلی بدین ک ماهم روشن شیم! و حداکثر بودجه هم بگین مرسی
منظور از سه قطعه مادربرد و سی پی یو و رم(البته ارتقای رم از 2 گیگ به 4 گیگ).من اهل بازی نیستم اما کارهایی مثل میکس و مونتاژ صدا و تصویر رو انجام میدم(البته در حد مبتدیانه)بودجه هم 1 تا 1200 هستش.مادربرد هم h97 d3h گیگابایت رو در نظر دارم.
سه قطعه تا یه تومن:نقل قول:
cpu: i5 4440 665t
min: giga h81 s2pv 185t
ram: kingstone hyperx fury 4gb 130t
کلا 980 تومن.اون h97 هم بکارتون نمیاد
با تشکر از شما دوست عزیزم.چرا h97 به کارم نمیاد؟اگر یک زمانی خواستم سیستم رو از این رو به اون رو کنم و سی پی یو i7 بزارم و یک کارت گرافیک مثلا 1.5 میلیونی آیا بهتر نیست مادربرد هم پیشرفته تر باشه؟نقل قول:
نم نمیفهمم چرا شما همیشه اسرار دارید برای مین بورد کم بزارید ارزون ترین مین بورد این سری هست چیه این مین بورد بهتر چیزی جز مدار تغذیه بهتر مدیریت بهتر تو سخت افزار و کیفیت بهتر خنک کننده و مواد اولیه بهتر توی ساخت قطعات استفاده شده روش داره؟ اینا کمه ؟ اینا مهم نیست؟ کارت صوتی هم اکثرا قوی تر میشه ایشون که میگن من کار میکس اهنگ و ... هم انجام میدم چیزی مهمتر از کارت صدای خوب هم نیاز دارن؟ کارت صدا جایی جز روی مین بورد هست مین بورد بهتر امکان ار تقای بیشتری نداره؟ بازم میخواهید از مین بورد کم بزارید؟ این مین بوردی که شما نوشتی برای سیستم های خونگی اینترنت گردی و دفتری استفاده میشه چون قیمت خیلی کم و امکانات پایینی داره و به صرفه هست برای اون مصارفنقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز.من هم بیشتر تمایل دارم مادربرد بهتری بزارم.اما این رو هم بگم که من کلا کارت صدای اکسترنال حرفه ای دارم و زیاد کارت صدای آنبرد مادربرد و حتی کارت صدای اینترنال به کارم نمیاد و ازش استفاده نمیکنم.نقل قول:
شک نکن h97بهتره چون هم از نسل 4 و هم از نسل 5 cpu اینتل پشتیبانی میکنه الان هم که نسل پنجم cpu های اینتل اومده سری 5000نقل قول:
به نظر من هم H97-D3H بگیرید بهتره. با بودجه 1.2 میلیونی میتونید این مادربرد رو با پردازنده 4460 و رم 4گیگ Kingstone HyperX Fury تهیه کنید. پشتیبانی چیپ H97 از نسل پنجم اینتل باعث میشه تا در آینده اگه تصمیم به ارتقاء سیستم گرفتید، مجبور به تعویض مادربرد نشید.نقل قول:
تشکر برای وقت گذاشتنت تا ب قضیه رو روشن کنی یا کمک بیشتر کنی یا هرچی:n12:نقل قول:
حرفتون کاملا درسته و بهش احترام میزارم
خب من در تمام مشاوره هایی ک داشتم ملاک اقتصادی بودن رو اول قرار دادم فک کنم الان متوجه بشین:n16:
خب میخام پستتون رو مورد نقد وبررسی قرار بدم. سوال :
تفاوتrealtek alc1150 و 887 چقدر هست بنظرت؟! ارزش نداره برای کارهای مبتدیانه دیدی؟
حالا اگه حرفه ایی هم باشه ک کلا هیچ کارت صدایی ک رو مادربورد هست بدردش نمیخوره.
ممنون:n01:
4460 هم برای میکسو کارهای جزیی قدیمی نمیشه و اینکهنقل قول:
به نظر من هم H97-D3H بگیرید بهتره. با بودجه 1.2 میلیونی میتونید این مادربرد رو با پردازنده 4460 و رم 4گیگ Kingstone HyperX Fury تهیه کنید. پشتیبانی چیپ H97 از نسل پنجم اینتل باعث میشه تا در آینده اگه تصمیم به ارتقاء سیستم گرفتید، مجبور به تعویض مادربرد نشید.
معمولا ارتقای یک نسل ب جلو منطقی نیست هست؟ ب کسی پیشنهاد دادین از مثلا2500k به 2570k مهاجرت کنه؟:n11:
درضمن این حرف هام بد بودن یا نبودن و
با ارزش بودن یا نبودن محصولی مثله h97 رو نمیرسونه
اتفاقا خیلی هم خوبه اما پیشنهاد من نیست همین!