سلام
اهواز :n12:
با تشکر مهران...
Printable View
سلام
اهواز :n12:
با تشکر مهران...
سلام؛ من هم باید برم سربازی سر پست نگهبانی
اونجا نهایت کاری که میتونم بکنم اینه که یه نقشه جفرافیا بخرم و برم روش قدم بزنم. حالا کجاش رو هنوز تصمیم نگرفتم! شاید رفتم روی قسمت اروپا، شاید هم قسمت شد یه سر برم وال استریت :n02:
حالا به نظرتون عید کجا برم خوبه؟ فقط زیاد آدرس دقیق نگید؛ چون کیفیت و در نتیجه قیمت نقشه بالا میره :n02:
جایی نمیرویم:n35:
والا
اینقدر هزینه ها زیاده ادم با خانواده بخواد بره جایی واقعا نمیرسه!:n37: مگر تنها بری:n31: اونم که نمیچسبه:n39:
البته میشه خانوادگی رفت تحت شرایط خاص ولی خب اصل سفر و لذتش به شرایط خوبشه هواپیما و هتل درست حسابی و...
میمانیم سریال های نوروزی میبینیم:n08:
منظورت کلاه قرمزی هست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نخیر حالا درسته کلاه سر اواتارم قرمزه اما من اصلا کلاه قرمزی نمیبینم:n22:نقل قول:
در رده سنی من نیست:n33:
سلام. عید امسال قصد سفر نداریم. به خاطر خودم نمیرویم. :n02: برا کنکور میخونم.:n26: ولی تصمیم داریم بعد کنکور ایشالا یه سفر بریم. :n01:
قربون شما علی :n40:
مخاطبای کلاه قرمزی رده بزرگسال اند . تاپیکشو یک نگاه بنداز. :n01:نقل قول:
اتفاقا کلاه قرمزی بیشتر برای بزرگتراست تا بچه ها!!!!تیکه هایی که میندازند بچه ها نمیگیرند :n02:
اره در جریانم :دینقل قول:
منتهی من هنوز معتقدم مخاطبینش باید بچه ها باشند:n36:
اقا ما یبار پارسال بود یا قبلش تحت تاثیر حرف دوستان اومدیم ببینیم یک ببعی بود گوسپند بود یا هرچه اینقدر صدا در اورد پشیمون شدم عین چی:n33:
+
دوستان لطفا کوتاه بیاید دیگه :دی