-
در ادامه صحبت دوست خوبمون نستا جان عرض كنم كه واقعا هر زباني قابل احترامه و من معتقدم كه در برنامه نويسي استعداد حرف اول را ميزنه و هركسي به زبان خاصي مستعد تر هست و با آن زبان بيشتر حال ميكنه.مثلا اسمبلي درسته كه زبان مشكلي هست ولي من واقعا باهاش خو گرفتم و ازش لذت ميبرم.ولي اگر انتخاب زبان هم راحت هم كارآمد را بخوام بكسي توصيه كنم
VB.NET-1
C++ -2
-
راستي يك مدت اين نظر سنجي ها مشكل پيدا كرده و امكان راي دادن غير فعال شده براي بعضيها لطفا يا مشكل را حل كنيد يا نظر سنجي موقتا نگزاريد چون عادلانه نيست شايد خيليها نتونند راي بدهند.در ضمن نيت من فقط ياد آوري بود
-
lمن C رو خیلی دوست دارم چون برنامه نویسی رو متحول کرد. البته امروز زبانهای oop مشتق شده از C بیشتر کارایی دارند.
-
به نظر من مهم نیست چه زبانی را انتخاب میکنیم البته نه که مهم نباشد اما در وحله اول برنامه نویس باید برنامه نویس باشد یعنی برنامه نویسی و کد نویسی رو تو خون خودش داشته باشه اگه تونستیم یه همچین آدمی باشیم اونوقت میتونیم با هر زبانی برنامه نویسی کنیم این برنامه نویسه که برنامه رو مینویسه نه کامپایلری که از اون استفاده میکنه حالا بعضی از کامپایلرها کار رو راحت تر کردن.
من خودم دلفی رو به صورت پیشرفته کار میکنم از #c هم خیلی تعریف شنیدم اما زیاد ازش چیزی نمیدونم دارم تحقیق میکنم تا به اون مهاجرت کنم هر چند که ذاتش یعنی عمون زبان C به کار رفته در اون ماله بورلند خودمونه اما خوب دیگه مایکروسافت دیگه یه جورایی دو دره بازی کرده البته جریمشم داد.
پیروز باشید و پولدار...
-
VB.NET
من برنامه نویسی رو خیلی سال پیش باQbasic شروع کردم (یادش به خیر) حالا هم با VB.NET خیلی حال میکنم.
ولی خوب از بقیه زبان ها هم خوشم میاد و دوست ندارم خودمو محدود به زبان خاصی بکنم!
-
به نظر من نوع زبان اصلا مهم نیست ولی شئ گرایی یه چیز دیگه است
قدرت مطلق در اختیار اسمبلیه
انعطاف پذیری در دست Vc++
و
راحتی هم در اختیار vb.net البته فدرتمند هم هست.
من که باش حال میکنم
-
من جاوا رو دوست دارم براي اينكه مستقل از سخت افزار عمل ميكنه.
ولي شرمنده اصلا باهاش كار نكردم.
-
Matlab به دلیلی یوزر فرندی و آسانی کارکرد.
-
هومناح
به نظر من سوال منطقي نيست.مثل اينكه بپرسي ازوسائل خونه كدوم را مي پسندي؟
هر كدام كارائي خودش را دارد .در حاليكه ديتابيس را با access يا sql مينويسي، سايتت را با php ، front page ويا حتي HTML ، مسائل رياضي و كنترلي مهندسي را با matlab ، ويژوال هاي ساده را با VB ، براي كنترل بيتي بايد به c يا ++c مراجعه كني ويا واسه دسترسي به سخت افزار و كنترل port ويا PPI بايد از اسمبلي و يا C استفاده كني.ميبيني اگر قرار بود يك برنامه تمام كارها را به سادگي انجام دهد كه اينهمه برنامه توليد نميشد عزيزان من، اميدوارم اين تذكر به غرور و تعصب شما در مورد يك برنامه خاص پايان دهد.
موفق باشيد.
-
سلام
خوشبختانه عنوان تاپیک سلیقه ای است و موجب جنگ برتری و قدرت نمیشود! :31:
من شخصاً از سه زبان Basic و C و Assembly خوشم می آید و دوستشان دارم و البته بدیهی است که اخرین نسخه و تحت ویندوز! :46:
یعنی VB.Net و ++VC و VAssembly ! :31:
ولی چون عنوان تاپیک "دوست داشتن" است نمیتوانم در نظرسنجی شرکت کنم و یکی را انتخاب کنم!