اتفاقا اینجا خیلی از گرونی ها بی دلیل دوست عزیز...
Printable View
اتفاقا اینجا خیلی از گرونی ها بی دلیل دوست عزیز...
آقا ما تسلیم.:n02:
اصلا گور بابای نوکیا.:n05::n06:
ممنون از اینکه کمکم کردید تا بتونم انتخاب مناسبی داشته باشم (انشاالله).
البته هیچی گوشی ویو1 خودم نمیشه ها.مرده.مررررد:n12::n12::n12:
هر جی گرفتی بگو .. منم واسه یکی میخام بودجه اش 400 هست
باشه.حتما.احتمالا اواسط هفته ای که میاد میرم بخرم.نقل قول:
البته هرگرونی نشانه کیفیت نیست.نقل قول:
از دلایل ارزون بودن گوشی های چینی پایین بودن هزینه کارگر، حمایت دولت چین و عدم پرداخت پول به شرکتها بابت حق اختراع و پتنت هاست حتی بلوتوٍث.
ٍبه خاطر همین موضوع اکثر این شرکتها برای فروش خارج از آسیا به مشکل برخورد می کنن.
سلام مجدد.آقا من تو گشت گذار هام به دو گوشی xperia L و xperia M برخوردم که امکاناتی مشابه همین گوشی هایی که شما دوستان معرفی کردید دارن (تقریبا).
منتها نمیدونم قیمتش تو همین رنجی هست که من میخوام یا نه.
از قیمت که بگذریم نظرتون در مورد این دو گوشی چیه و آیا ارزش خرید دارن؟عیب و ایراد گنده ای ندارن که باعث پشیمونی بشه.
ممنون میشم بازم لطف کنید و راهنمایی کنید.
گوشی xperia L در زمان خودش گوشی خیلی خوبی بود ولی الان خریدش به صرفه نیست. شما اگه بخوای 500 بدی انتخابهای بهتری هست.
ببینید گوشی Huawei G700 یه موقعی بهترین انتخاب تو رنج 700 تومن بود وبه خاطر همین اسم در کردنش هیچ وقت قیمتش پایین نیومد .
این گوشی سونی هم قضیش همینه.
گرچه بعید می دونم زیر 400 که مدنظرشماست بتونی گیر بیاری.
راستی گوشی جدید سامسونگ Galaxy Core2 Duos هم خوب فروش داره میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش در مورد xperia L و xperia M بیشتر از قیافه ظاهرشون خوشم اومد.:n06:نسبت به هواوی و سامسونگ که معمولا یکی از طرفدار هاش هستم (البته غیر متعصبانه!!:n05:) بیشتر خوشم اومد.در مورد مشخصات فنی هم که به جز یکی دوعیب کوچک که برای این رنج قیمت چندان ضعف هم محسوب نمیشه چیز بد دیگه ای ندیدم(البته به اندازه سواد خودم:n02:).نقل قول:
البته باتری xperia l که بنظرم 8 ساعت بیشتر دووم نداره و این خیییلی کمه ولی xperia M حدود 10 ساعته که باز قانع کننده تره.هرچند که نسبت به ال دوربین و حافظه کمتری داره.
با این تفاسیر میخواستم بدونم شما چرا میگید ارزش خریدن ندارن؟مشکل خاصی مثل هنگ کردن یا دوربین واقعی نداشتن و... دارن؟
البته فکر کنم اکسپریا ال قیمتش بالا باشه و شاااید اکسپریا ام رو بشه ارزون تر خرید البته بشرطی که شما دوستان و اساتید اکی بدید:n01:
در مورد core2 هم رم پایین تر از یک و فیلم 480p و نگه داری شارژ 7 ساعتش دل چرکینم کرده:n28:
دوست من l&m دیگه خیلی قدیمی شدن و کیفیت ساختشون هم پایینه.. صفحه نمایششون هم tftهست و کیفیت خوبی نداره... اگه به Huawei خیلی بی اعتمادی از samsung&lg یه مدل انتخاب کن...
سلام مجدد به دوستان.
اون قديما تو سايت ها که گشت وگذار ميکردم براي گوشي هر قيمتي ميديدم منهاي 30 40 50 تومنش ميکردم و ميرفتم تو بازار شيراز و طبق پيش بيني ميخريدم.
اما الان دقيقا همون قيمت هايي که تو سايت ها زدن و گاها بيشترش رو تو بازار ميبينم!!!
خلاصه کلام اينکه من ديروز فرصت کردم و رفتم بازار تا انبوه گوشي هاي مد نظرم رو که با کمک شما دوستان انتخاب کرده بودم ببينم و بخرم.ولي فقط دوتا گوشي بود که 400تومن و 410 تومن بود!
يکي galaxy s duos 2 و يکي هم xpria m.
بقيه 450 به بالا.
خلاصه بی خیال شدم.راستش برای کادوی تولد میخواستم،برا همین حساس بودم که یه چیز بگیرم موی کمتری لای درزش بره !!!(البته تا 400).:n02:
حالا اگر مجبور به انتخاب بین این دو مدل بشم شما چیو پیشنهاد میکنید.
اینم بگم که بعضی انتخاب ها مثل دزایر 310 بدلیل نداشتن فلش خط خوردن.
تو این دو مدل هم طبق آخرین تحقیقاتم:n10: اکسپریا سی پی یو دو هسته ای 1 داشت ولی اس داوس دوهسته ای 1.2
همچنین ورژن اندروید اکسپریا یه نمه پایینتره (شاید هم در عمل فرقی نکنن)
در عوض رم اکسپریا 1 و تراکم پیکسلی و باتریش قویتره.
حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم.768 مگ رم داوس در مقابل رم 1 اکسپریا خیلی محسوسه آیا؟؟؟؟
راستی تو بعضی سایت ها مثل دیجی کالا و نیازکو (تبریز) قیمت ها رو زده که اکثر گوشی ها رو مخصوصا نیازکو با قیمتهای پایین تر زده.
مثلا g610 و g630 (تک سیم) رو که من خیلی رفته بود تو دلم و براش نقشه کشیده بودم و تو شیراز 450 و 470 تومن قیمت گرفتم،تو نیازکو زده 410 و 440 (دوسیم).
میخواستم بدونم میشه اعتماد کرد و جنسی که میدن اصله و قابل اطمینان؟
شما پیشنهاد میدید از این سایت ها (مخصوصا نیازکو که ارزونتر میده و البته مثل دی جی کالا مشهور نیست)خرید کنم؟؟؟؟
ببخشید زیاد صحبت کردم (نوشتم)
ممنون میشم دوباره راهنمایی کنید