بهترین که نداریم. همشون یه جور عیب دارن. اگر عجله ندارید دست نگه دارید سری جدید گوشی ها وارد بازار بشه. اون موقع بهتر تصمیم می گیرید.نقل قول:
Printable View
بهترین که نداریم. همشون یه جور عیب دارن. اگر عجله ندارید دست نگه دارید سری جدید گوشی ها وارد بازار بشه. اون موقع بهتر تصمیم می گیرید.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]]نقل قول:
در کل معایب این گوشی که با کارکردن بهش رسیدم رو میگم و بهتر بود گوشی در این قیمت این موارد رو رفع می کرد.
چراغ نوتیفکیشن نداره
سنسور تنظیم نور محیط نداره.
otg نداره.
مشکل نور رو هم تازه کشف کردم. با راهنمایی دوستان.
خیلی ها رزولوشن رو عیب بزرگی در این گوشی می دونن در حالی که صفحه نمایش کاملا راضی کنندس. البته HD بود بهتر بود.
اگه قصد خرید داری خرید کن حالا هر مدلی به نتیجه رسیدی چون همواره گوشی ها در ابتدای عرضه به دلیل بالا بودن قیمت ارزش خرید کمتری نسبت به مدل های مشابه قبلی دارن و پس از افت قیمت دوباره مدل های جدیدتر عرضه میشه.
نمی دونم بقیه گوشی های ال جی هم این عیب رو دارن یا نه ولی در مورد جی تو مینی درسته. در نور زیر 25 درصد نوسان داره اما خیلی جزئی هست و اگه خیلی حساس نباشیم میشه به راحتی چشم پوشینقل قول:
کرد.اما به هر حال یک عیب و نمره منفی به حساب میاد. جالبه که من اصلا متوجه این موضوع نشده بودم. چون هیچ وقت نور گوشیم زیر 30 نمی زارم حتی در اتاق تاریک.
ولی در کل ال جی میان رده های خوبی داره از جمله سری سوم L. این که بگیم گوشی های ارزون ال جی خوب نیستن بی انصافی هست.
من نگفتم خوب نیستن/ گفتم قاطی دارن! شما LG L90 رو ببینید می تونید با نوسان نورش که از جی 2 مینی شدیدتر هم هست کنار بیایید؟ در صورتی که امکانات خیلی خوبی داره ولی عیب بزرگی هم داره.نقل قول:
از یک طرف سنسور نور نداره از اون طرف نور کم و زیاد میکنه. تناقض تا کجا. من اکثرا گوشی خودم نورش حدود 30 درصد هست(هواوی دارم)
نقل قول:این عیب که نور رو کم و زیاد میکنه میشه یکم بیشتر توضیح بدید. متوجه منظورتون نشدم. دقیقا به چه شکله ؟ گوشی خودتون چه مدلی از هواوی هست؟ در این مدت گوشی های مختلف هواوی رو دیدم. استفاده کنندگانش بیشتر گلایه داشتن تا اینکه ازشون تعریف کنن.نقل قول:
از دوربین می نالیدن
از باطری ضعیف می نالیدن
یا اینکه خیلی از گوشی کار بکشی(انجام بازی های سنگین) یا اگه یه بد افزار روشون اجرا شه مثلا یه نوع شیل تر شکن خاص دچار افت سرعت میشن (انگار ویروسی شدن) و باید ریست فکتوریشون کنی یا فلش کنی.
در مورد سری گوشی های جدید میره برای بهار سال بعد که اوایلش یکم بی خودی گرونه و تا به قیمت مناسب برسه خیلی زمان می بره و از طرفی قیمت دلار معلوم نمیکنه تا فردا چی میشه تا اون مدت که خدا داند چه شود.
نقل قول:
آقا به خاطر عکس ها ممنون. بدین شکل هنوز 99 درصد نظرم رو g2 mini هست تو این رنج قیمت:n09:
گوشی من مدل G525 هست که سخت افزار متوسط ولی باطری نسبتا ضعیفی داره(که بخاطر CPU به کار رفته هست)نقل قول:
هواوی قبلا بله باطریش همینطور بود ولی سری های جدیدش حتی از G610 به این طرف که خیلی هم جدید نیست مشکل باطری تقریبا برطرف شده. اون مشکلات عجیب غریب هم بنده ندیدم و به نظرم دروغ محض هست(یا شاید در مورد هواوی های 300 تومنی صدق بکنه) دوربین هم نظری ندارم در حد یه دوربین گوشی400-500 تومن هست.
-----
درباره کم و زیاد شدن نور متاسفانه در بعضی گوشی های سری سوم L نور صفحه رو وقتی داخل برنامه های خاصی می شید کم و زیاد میکنه. دقیقا خاطرم نیست الان. مثلا ال جی ال 70 که نور رو از 60 به بالا نوسان میده. ال 90 کمتر نسبت به ال 70 ولی نوسان هست.. و جی 2 مینی از این دو کمتر ولی باز هم زیر 25 درصد نوسان مشاهده میشه. الجی اینطوری شده هر چی پول بدی نوسان کمتر میخوری:n02:. تمام این هایی هم که من گفتم تجربیات کاربران درباره استفاده از این گوشی ها بود که یکی دو نفر هم نبودن که موردی باشه! اکثریت اشاره کردن.
مثل داشتن نویز L70 که همه خبر دارن.
چون خود من دنبال خرید L90 بودم و نیم نگاهی هم به g2 mini داشتم در جریان این ها قرار گرفتم و پشیمون شدم. فعلا هم منتظر گوشی های جدید هستم که اقلا snapdragon 400 داشته باشن + قیمت مناسب.
گوشی من آنر 3سی هست باتریش خیلی بهتر از سامسونگ ها یی هست که داشتم تاحالا منم خیلی بد میشنیدم از هوآوی تا تصمیم گرفتم تجربه کنم خودم اونقد خوب بود که یه جی630 هم گرفتم ، به نظر من زیر یه تومن فقط هوآوی ... من همیشه طرفدار سامسونگ بودم ، ولی سامسونگ فقط پرچمدار هاش ارزش خرید دارن رده متوسط هاش صفحه ها همه tft سخت افزار ضعیف ، برند های دیگه هم همینطور ولی هوآوی پولی که میگیره پول برند نیست در قبالش یه سخت افزار خیلی خوب نسبت به هزینه ای که میکنی ... در کل موفق باشی گرامی
شما که این قدر بررسی کردی و هنوز خرید نکردی به نظرم حتما با گوشی که می خوای بخری کار کن. که یکوقت تو ذوقت نخوره.
چرا نمی ری بازار و با گوشی ها کار نمی کنی؟
از هوآووی گوشی honor 3c گوشی خوبی هست.
از سامسونگ گرند 2 خوبه.
از htc 616 خوبه.
از ال جی g2 mini خوبه.
در مورد نور صفحه هم این اشکال وجود داره و اگه قصد داری ال جی خرید کنی حتما با گوشی کار کن ببین یه وقت مشکلی برات نباشه.
از بین اینها کدوم بهتره:
LG G2 mini 710.000
lenovo S660 600.000
Samsung S4 mini 750.000
HTC Desire 616 750.000
HTC Desire 610 780.000
اگه گوشی دیگه مد نظر دارین(ترجیحا تو همین رنج) معرفی کنید
ترجیحا تک سیم باشه و سخت افزارش خوب باشه. ظاهر مهم نیست
نقل قول:
راستی گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بازار هست؟
تو نمایشگاه فرصتی شد که با HTC Desire 610 کار کنمنقل قول:
از هر لحاظی که فکرشو کنید عالیه 4g رو هم ساپورت میکنه
ولی وقتی که اومدم دوربینش رو تست کنم نا امیدم کرد واقعا در حد یه دوربین 8 مگاپیکسلی نبود تنها عیبی که می تونم ازش بگیرم همین بود (البته قاب پشتیش یکم تو ذوق میزد و همچنین محیط گرافیکیش که به نظرم تعریف چندانی نداشت ولی خب سلیقه ها متفاوته شاید از نظر من اینطور بود)
HTC Desire 616 هم ضعیف شده 610 هست و مشکلات زیادی داره بهش فکر نکنید بهتره
از بین این دو گوشی Desire 610 بهتره