بله بطور محسوس پایین تره. گرافیکش تقریبا مشابه Black Flag هست. Unity نسخه Next Gen بود.نقل قول:
Printable View
بله بطور محسوس پایین تره. گرافیکش تقریبا مشابه Black Flag هست. Unity نسخه Next Gen بود.نقل قول:
به نظر خودم ubisoft باید یه rest به این سری assassins creed بده . N تا سری از سال 2007 تا الان زده . دیگه بیش از حد داره کش دار میشه .
یه بازگشتی به prince of persia داشته باشه خیلی بهتره
اره حیف خیلی حال میده ازدوبارهprince of persia بسازه ولی اساسینس تموم شه زندگی معنایی نداره :n35:با اون خاطراتی که ازنسخه هایه قبلیش هست ادامه پیداکنه روز به روز تکنولوژی فضایی میشهنقل قول:
یونیتی که نسبتا گرافیک بالایی داشت نسخه هایه اینده که میخوادبسازه چه گرافیکی خواهد داشت!!:n19:
نسخه بلگ فلگ که داشتم بازی می کردم همیشه برام سوال بود که اساسین ها حداقل یک گروه چند نفری بودند چرا الان تنها اکیلیس باقی مونده ؟! که تو این نسخه پاسخ داد
همچنین یونیتی رو باز می کردم می گفتم چرا قاتل پدر ارنو هیچ وقت نشون نداد که اخر این نسخه نشون میده
فقط یک سوال که برام باقی موند اینکه اخر بازی که میرید تو پاریس , محیطش عینا مثل خود یونیتی بود حالا با تنظیمات خیلی پایین تر پس اینا می توستند بازی رو برای نسل قبل هم بدند.به نظرم این نسخه از بازی داستان قشنگ تری نسبت به یونیتی داشت ولی خود بازی خیلی خلاصه بود و اگر قرار باشه این نسخه رو به کسی پیشنهاد کنم همون بلگ فلک توصیه می کنم
عاقا میدونم تاپیک قدیمیه.
این بازیو گرفتم کرکش codex هستش.هی stop working میده.نمیدونم چیکارش کنم
- - - Updated - - -
عاقا میدونم تاپیک قدیمیه.
این بازیو گرفتم کرکش codex هستش.هی stop working میده.
نمیدونم چیکارش کنم