شما مگه CD-RW نداري ؟
اگه نداري ، حتما برو فردا بگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مگه CD-RW نداري ؟
اگه نداري ، حتما برو فردا بگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله رايتش كن البته بقول آقا مهدي روي RWنقل قول:
نوشته شده توسط ali_1469
سلام
اگه خطاهايي مثل Run32 و ِDLL و ... داري ممكنه با برنامه زير كه از سوي TZ ارائه شده مشكل شما حل بشه
2.1 مگابايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام برنامه tzcopy که شما لینکش رو دادید کار نمی کرد اگه میشه دوباره بگذارید
با سلام دوستان عزیزم
من نیاز مبرمی به نرم افزار TZ Copy Protection 1.70 دارم و چون این نرم افزار مربوط به این انجمن میشود آنرا در اینجا درخواست دادم
تا اگر دوست عزیزی آنرا دارد لینک آپلود آنرا برایم بگذارد .
باز هم از اینکه این درخواست را در اینجا مطرح کردم معذرت میخواهم
با تشکر فراوان
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sn:PREVIEWBETA170
البته براي من فقط بار اول كار كرد بارهاي بعدي لود نميشه و ران تايم 9 رو ميده
موفق باشيد
با سلام
من زمانی که با tz copy protection 1.54 کار می کنم و قفل میزارم ولی روی step4 کلیک نمی کنم و موقه ای که step5 کلیک می کنم و کار تموم می شود آن را با Nero رایت می کنم و زمانی که آن را با Nero image driver باز می کنم این پیغام را می دهد :
Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible
with Windows
لطفا مرا راهنمايي کنيد (قبلا که با این نرم افزار می ساختم همچین مشکلی نبود)
با سلام
من طبق آموزش قفل گذاری شما که قرار داده بودید در انجمن من جلو رفتم و زمانی که آن را با nero رایت می کنم و با ایمیج درایور باز می کنم ارور می دهد و اینم ارور آن می باشد :
Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible
with Windows.
مشکل از کجاست لطفا کمک کنید فوریه
سلام
چرا اينقدر درخواست رو تكرار مي كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اولاً نبايد مرحله چهار رو انجام بديد ...!!!
اسم رايتر شما چيه ممكنه پشتيباني نكنه ؟؟ در ضمن در نرو تيك اندر پروتكشن رو بزن ...
اگه رايترت پشتيباني مي كنه با Cdrwin بزن ..
باي
اسم کومبوم ایسوز 5216 a می باشد بعدش من مرحله چهار رو انجلم نمی دهم
بعدشم توی انجمن های دیگه راحت سوال رو جواب می دهند د نمیگند چرا تکرار می کنی در صورتی که من هر دفعه یه سوال متفاوت می پرسم ولی نمی دونم این انجمن چرا اینطوریه