سلام
پروژه شما را دانلود و در VS باز و امتحان کردم و همانطورکه انتظار داشتم صحیح کار کرد ولی متاسفانه هر چه روی dizgah.somee.com امتحان انجام دادم جوابی نگرفتم !نقل قول:
... درخواستهامو برای سرور میفرستم ، ولی سرور هیج تغییری نمیکنه ...
شاید تنظیمات امنیتی در web.config باشد یا تفاوت هایی در نسخه Framework و یا نوشتن دستورات به شیوه بهتر و مطمئن تر و...
چند تئوری دارم که امتحان کنید تا شاید در سرورتان کار کند ولی همانطورکه قولش دادم راه حل کامل تر و راحت تری برایتان دارم.
یک پروژه ساده MVC برایتان درست کردم، که همه اطلاعات رسیده (GET یا POST) را در Cache به مدت 15 دقیقه ذخیره میکند...
صفحه اصلی را که بازکنید، هر یک ثانیه با کمک Ajax خودکار Refresh میشود.
اگر دقت کنید شما اطلاعات را در یک Browser در یک رایانه تغییر دهید (یک درخواست) در رایانه دیگر که صفحه باز باشد (یک درخواست دیگر) تغییرات را مشاهده خواهید کرد.
اطلاعات در GET از طریق آدرس منتقل میشوند مانند site.com/?variant1=123
ولی در پست در بدنه پیام HTTP منتقل میشوند.
الآن در این نمونه برنامه اگر در یک مرورگر با آدرس site.com/?variant1=123 برنامه را اجرا کنید، فوراً در مرورگر دیگر variant1=123 را خواهید دید.
برنامه جهت نمونه یک TextBox هم برای POST دارد که مجدد با وارد کردن یک عدد و کلیک دکمه مربوطه مشاهده میکنید که مقدار مورد نظر در تمام نسخه های باز دیگر مرورگرها نمایش داده خواهد شد.
در واقع هرکس اطلاعاتی را به این برنامه با POST یا GET منتقل کند همه که در حال مشاهده صفحه باشند، آن را خواهند دید.
اینطوری حتی نیاز نیست بدانید، مدارالکترونیکی شما با چه نامی اطلاعات خود را ارسال میکند، برنامه همه مقادیر رسیده را فهرست میکند و نیازی به Refresh دستی هم وجود ندارد.
یک ساعت انداز #C هم در برنامه است که تنها کاربردش آن است که تاوقتی دارد تغییر میکند، مطمئن خواهید بود که کد Ajax که برای Refresh صفحه است، در حال کارکرد صحیح است.
سورس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه را برایتان در یک فضای وب شخصی هم آپلود کردم که بدلیل آنکه ذخیره این مقادیر در کل سایت مشترک است و کجکاوی دیگران اختلالی در کار شما ایجاد نکند، آدرس را برایتان پ.خ کردم.
موفق باشید.