-
lord theon , opteron عزيز اگه ميشه با بحث ومشورت هم بهترين حالت ممكن رو بگين دوگانگي نظرهاي شما منو گيج مي كنه بازم ممنون از لطفتون
-
operton عزيز به نظر شما پس چرا lord theone با سيستم intel موافقه؟
-
خوب هركس يه نظري داره . . . من خودم اهل AMD هستم وليPentium 4 رو خيلي دوست دارم
شما اگه بخواي 3D Max كار كني از سيستم AMD استفاده كن
-
آقا من تازه يادم افتاد من اگه بخوام بازي بسازم اين كامپيوتر بدرد ميخوره ميشه باهاش كاري كرد؟
-
1 چيز ديگه خواهشاً نظراتت بر ميل شخصي نباشه و تخصصي باشه
-
اگه كارت در سطح خيلي حرفه اي باشه بايد از گرافيك هاي Workstation استفاده كني
-
تو خودت بيشتر دوست داري سيستم اينتل رو بخري يا Amd رو ؟؟؟
-
من كه هيچي نمي دونم كدوم بهتره ابهام از حرف lord theone بود كه مي گفت intel بهتره. حالا يه سوال Pentium 4 چرا وقتي Pentium 5 هست مگه Pentium 5 جديد تر نيست؟ فرقشون اصلاً چيه؟ و در مورد اين كه گفتيد كارت خيلي حرفه اي بگم نه تازه مي خوام ياد بگيرم و كم كم شروع كنم چون واقعاً من مرده ي ساختن بازي ام. حالا نظرتون چيه؟
-
دوست خوبم پنتیوم 5 که نیومده هیچ اگه هزار سال دیگه هم صبر کنی نمی اد چون اصلا اینتل دیگه اسم پنتیوم رو کنار گذاشته و اون P5 که جلوی اسم مادربوردها می بینی منظورش Pentium 4 یا سوکت LGA775 هست.در ضمن پنتیوم که تکنولوژی نیست یه اسم تجاریه.با 750 تومن سیستم AMD خیلی بهتره چون اینتلها شاید از یک هسته ی قوی مثل Prescott استفاده کنن ولی از معماری NetBrust که با خود مصرف بالای انرژی و اتلاف حرارتی بالا را نیز به همراه دارد.برا گرافیک هم از همون سری GeForce یا Radeon بردار چون Quadro ها و یا FireGL ها خیلی گرونن. همونی که من گفتم هم پردازندش قویه و قابل ارتقا و هم گرافیکش و مینش هم SLI ساپورت می کنه که اگه بعدا خواستی دو گرافیکش کنی.
-
اينتل بيشتر براي كارهاي سنگين استفاده مي شود