نقل قول:
این عرایض شما مثل این میماند که ما تاپیک بزنیم بحث قافیه در زبان فارسی بعدا شما بیای بنویسی من قافیه رو در زبان قبول ندارم !!!!
چون این شعرا بودن که قافیه رو به زبان فارسی اضافه کردن، خود زبان فارسی که قافیه نداره.
دوست عزیز من که خدای نکرده جنایت جنگی نکردم! فقط گفتم چیزی که توی این تاپیک نوشته شده رو قبول ندارم و در واقع باید این موضوع رو در جای دیگه بررسی کرد نه در زبان.
نقل قول:
شما نظرات رو به چالش نمیکشید، شما فقط انکار انجام میدین.
چالش کشیدن یعنی زیر سئوال بردن و سپس معرفی یک چیز جدید.
بله، بنده نظر شما رو زیر سؤال بردم و چیز جدیدی هم معرفی کردم. گفتم که مردسالاری و زن سالاری و... رو نباید به صرف در زبان و لغات و جملات جستجو کرد. بلکه باید اون تو جاهای دیگه دید. مثال هم براتون زدم.
نقل قول:
اتفاقا من از نقد اساسی استقبال میکنم و هدفم هم نقد کردن هست، شما بدون دانش درباره جنسیت گرایی زبان صرفا یکسری توجیه انجام دادین، که وجود مرد در شعر به عنوان بشریت معنی مردسالاری نمیده.
من اصلاً در مورد اون شعر سعدی که نقل کردید نظری ندادم.
نقل قول:
وقتی گفته میشود مردسالاری زبان فارسی، مسلما انسان ها و فرهنگ اونا هست که این زبان رو ساخته. همون عمل مردم از نظر شما !!!
اما متأسفانه توی نوشته هاتون چنین چیزی به چشم نمیخوره. چون مثلاً یه متن ادبی رو نقل کردید و نتیجه گیری میکردید! که مثلاً چون در این بیت "مرد" رو نماد تمام بشریت گرفته پس در این جامعه مردسالاری وجود داره! که این از نظر من کاملاً اشتباه هست.
نقل قول:
علم، دموکراسی نیست که شما قبول کنید یا نکنید.
پس اینطور که میگید علم دیکتاتوریه! یعنی وقتی یک نظریه ای داده شد هیچ کس حق مخالفت نداره! که در واقع اینطور نیست و هیچکس اینو قبول نداره. علم با وجود همین نظرات مخالف و بحث و جدل هاست که پیشرفت کرده.