اگر استيون هاوكينگ در ايران بدنيا مي آمد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگر استيون هاوكينگ در ايران بدنيا مي آمد ...
ماه عسل امشب رو از دست ندید با حضور اسکولاری سرمربی برزیل هست امشب.
برنامه امشب درباره سربازی بود ....
ببینید مردم چی کار میکنن برای اینکه این دوسال رو نرن خدمت ...
ندیدمنقل قول:
یه خلاصه میگی چی شد ؟؟:n13:
یکی به خاطر نرفتن به خدمت چند جعبه سیگار رو توتونش رو خورده بود ...یک بار عمل نخاعی انجام داده بود تا معاف بشه و در اخر با ژ-3 یک تیر به پاش زده بود و...باز هم معاف نشده !!!!!!نقل قول:
یکی دیگه خودش رو انقدر چاق کرد بود که از خدمت معاف شده بود اما هنوز داشت از اون چاقی 226 کیلوگرمی عذاب میکشید .
یکی دیگه معاف شده بود برای استخدام باید معافیت پزشکی باطل میشد . دوباره میرفت ..
خلاصه ببینید این خدمت اجباری که ما اصلا برداشتنشو هم نخواستیم فقط کمی مدتش رو کمتر کنن به خدا این سال های شادابی و طراوت جوانی رو از بین میبره .:n30:
امیدوارم این برنامه رو مسئولین ببینن و رسیدگی کنن (( که نمیکنن !! :n15: ))نقل قول:
واقعا جوون مردم چه گناهی کرده که باید این کارها رو با خودش بکنه ؟؟:n15::n27:
خب برادر من کسی که این کارا برای معافی با خودش میکنه مشکلش خیلی حاده
یک سر بره دار المجانین کارت قرمز بهش بدن از هفت دولت آزاد بشه
فوق لیسانس - دکترا ی بهترین رشته های تحصیلی همه باید برن خدمت
نمیخواد از هستی ساقط بشه که 2ساله دیگه:n29:
واقعا دم احسان علیخانی گرم که اینو مطرح کرد . فکر کنم نتیجه عکس بده .نقل قول:
ببینید درسته سربازی 2 سال هستش . این دو سال ممکنه برای یک فرد بیکار و یا درس نخونده چیزی نباشه . اما کسانی که مدرک تحصیلی بالایی دارن .
این دوسال کلا اطلاعات تخصصیشون و .. از یادشون میره چون فاصله میافته . و از طرفی دیگه شور و نشاط جوانی و و.. رو ندارین . وقتی که بیای باید دنبال کار بگردی .
نمیگم سربازی بده . ولی انصافه انصفا واقعا ایران تنها کشوری که بیرترین مدت خدمت رو داره . حداقل برای تحصیل کرده ها کمترش کنن . بکنش یک سال .
اینجا رو ببینید و بدونید که سربازی ایران در مقایسه با تمام کشور های دیگر جهان چقدر سخت تر و مدتش از همه بیشتره .
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C
[QUOTE=4umbaz;8293411]ماجرای این مرد و زن چی بودن یکی کامل بگویدنقل قول:
فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
طراحی دکور برنامه ماه عسل با 1700 کیلو آهن !
پیمان قانع طراح دکور ویژه برنامه «ماه عسل» تأکید کرد که این دکور 1700 کیلو آهن است که هر شب بالا و پایین میرود اما امنیت آن برای مهمانانی که داخل دکور قرار دارند، تضمین شده است.
پیمان قانع طراح دکور برنامه تلویزیونی «ماه عسل» دکور امسال این برنامه را به جعبه جواهری تشبیه کرد و گفت: دکور امسال برنامه مانند یک جعبه جواهر است که مهمانان به مثابه جواهرهایی ارزشمند درون آن قرار میگیرند.
وی ادامه داد: بخشی از زیبایی و جذابیت دکور به ساخت و ساز آن برمیگردد. «ماه عسل» برنامهای خاص و مورد توجه است، از مهمانانی خاص بهره میبرد و مانند همه ویژگیهای آن دکور آن هم باید شکل و شمایلی خاص داشته باشد. به نظر من همین که دکور برنامه مکانیکی است و باز و بسته میشود، خود نوعی چالش برای ما به دنبال دارد که از آن استقبال هم میکنیم.
این دکوراتور یادآور شد: تصور کنید 1700 کیلوگرم آهن هر روز بالا میرود و پایین میآید. در حالی که ما بسیار راحت میتوانستیم یک تیرآهن را آورده، خم کرده و جوش دهیم و دکور به این ترتیب شکل داده میشد.
قانع با تاکید بر نکات ایمنی رعایت شده در اجرای دکور افزود: حرکت سقف به پایین، ممکن است برای مهمانان جالب و کمی برایشان عجیب به نظر برسد، اما همه نکات ایمنی برای دکور در نظر گرفته شده است.
وی درباره طرح دکور توضیح داد: خود من نمیخواستم دکور کلیشهای به نظر برسد. زیرا میبینیم که در اکثر دکورهایی که برای برنامههای ماه رمضان زده میشود، غالبا از رنگهای سفید و فیروزهای استفاده میکنند اما دکور امسال تنها به واسطه چراغهایی که پشت آن است با سال قبل شباهت دارد و طرحی جدید در ماه عسل تجربه میشود.
ویژه برنامه افطار «ماه عسل» هر شب ساعت 19 با تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی از شبکه سه سیما پخش میشود.
مهر