1- کار خاصی نداره ، بگو با کدوم یکی میوای کار کنی تا دقیق بگم البته اگه کار کرده باشم ولی اساس کار همشون تقریبآ یکی هست .
یه سری افراد مثل من و شما میان فایلهاشون رو به اشتراک میزارن هر نرم افزار جداگانه است و بعد تنها کاری که شما میکنید دانلود فایلهای که میخواهید .
2- بله ، البته توی بعضی از اینا هم یه سری سرور هست که من دقیق تا حالا نفهمیدم که نقششون چیه ، شاید یه پل ارتباطی هستند .
3- یه فایل رو یه نفر که نداره قبل از دانلود میشه فهمید ، بعد چون اکثر کاربرای این سیسیتم ها ایرانی نیستن و پهنای باند خیلی بالای دارند و سیستماشون هم بیشتر موقع روشنه . من که یه 64 دارم 24 ساعته وصلم .
4- توی تمام برنامه ها ی P2P قابلیت رسیوم هست .
5- تقریبآ 90 درصدشون رایگانه ، فقط بابت دانلودی که میکنید باید آپلود هم داشته باشید . و اگه اون رو محدود کنید مسلما دانلودتون هم محدود میشه .
البته توی بیشترشون احتیاجی به اشتراک گذاشتن نیست همون فایلی رو که میخواین دانلود کنید ، همون مقداری هم که دانلود کردید بقیه هم از همون میتونند دانلود کنند ولی اگه شما هم فایل به اشتراک بگذارید سرعتتون و اینکه کی نوبت به شما برسه ( بیشتر توی emule) بهینه میشود .
6- تقریبآ تمام فیلمها روز دنیا قبل از اینکه لینک مستقیمش ازش بیرون بیاد اکثرآ توی تورنت یا Emule پیدا میشه .
بزام سوالی بود در خدمتم .