سلام ...
با این حساب این بازیکن ها از تیم خط خوردند :
زوئت ( گلر )
پاتریک فن آنهلت ( دفاع چپ ) + کریم رکیک ( دفاع وسط )
فندر فارت ( هافبک ( مصدوم ) ) + تونی ویلنا ( هافبک )
بوئتیوس ( وینگر ) + کینسی پرومس ( وینگر )
+
متاسفانه استعداد های تیم رو آقای فن خال خط زد و به جاش بازیکن های پیر تر و به مراتب بدتر رو نگه داشت که من بعد ها قطعا باز در موردشون و نحوه ی بازیشون توضیح خواهم داد اما به نظر من این آقایون شایسته ی خط خوردن بودن :
کیلیسن ( گلر )
رن فلار ( دفاع وسط ) + دلی بلیند ( دفاع چپ )
درک کویت ( مهاجم ) + یرمن لنس ( وینگر ) + فندر فارت ( که خدا رو شکر مصدوم شد ( آرزوی سلامتی دارم واسش اما به درد تیم ملی نمی خوره ) ) + پل فرهائگ ( بازیکن آگزبورگ )
فکر می کنم در مورد پرومس و بوئتیس آقای فن خال خیلی اشتباه کرد ... درک کویت بازیکن 4 سال پیش نیستش و اصلا منطقی نیست آدم استعدادهای نابو 2 بازیکن تازه نفس رو از ترکیب کنار بگذاره ، هلند که قرار نیست کار خاصی کنه ... حداقل می تونست این 4-5 تا جوون رو دقایقی بازی بده تا جهان بازیکن های بزرگ 4-5 سال آینده رو زودتر ببینه مثل : ویلنا / پرومس / بوئتیس / رکیک و ...
امیدوارم ایشون حداقل لجاجت خودش رو در استفاده از گلرو دفاع وسط کنار بگذاره وگرنه همه می دونن رن فلار و کیلیسن و دلی بلیند ( که فکر می کنم 3 مهره از 5 مهره ی دفاعی این آقا هستن ) عامل های اصلی ناکامی هلند تو بازی های دوستانه ی قبلی هستن . هیچ وقت از یه سرمربی تیم ملی هلند تا این حد شاکی نبودم ، حتی یورو 2012 که واقعا بد بودیم و بد بازی کردیم که اون موقع ما به بن بست بازیکن خورده بودیم اما حالا با این جوون ها لجاجت و این رفتار ها ( فامیل و پارتی بازی ) معنی نمی ده و عقل سلیم انتخاب های این آقا رو زیر سوال خواهد برد. امیدوارم مفتضحانه حذف نشیم ، همین.
موفق باشید