اتفاقا برعکس SP دوربین خوبی نداره و نمیدونم چرا میگید SP دوربینش خوبه، من خودم واسه یکی SP گرفتم گوشیه قوی ای هستش تنها ایرادی که داره صفحه نمایش های مید رنج سونی + دوربین مه گرفته...
بهترین گوشی به نظر من تو این رنج همون موتو جی هستش...
Printable View
اتفاقا برعکس SP دوربین خوبی نداره و نمیدونم چرا میگید SP دوربینش خوبه، من خودم واسه یکی SP گرفتم گوشیه قوی ای هستش تنها ایرادی که داره صفحه نمایش های مید رنج سونی + دوربین مه گرفته...
بهترین گوشی به نظر من تو این رنج همون موتو جی هستش...
یک عدد سونی L با قیمت 550.000 تومان و یک عدد G525 با قیمت 530.000 هزار تومان خریداری شد و ممنون از راهنمایی دوستان.:n20:
مبارکه ، مبارکه ،نقل قول:
البته الان زوده در موردشون نظر بخواییم ، ولی اگه میشه بگید از کجا گرفتید ، با گارانتی یا بدون گارانتی؟
مبارک باشه انشالاه بتونی بیشترین استفاده ازش رو ببری . L رو با گارانتی گرفتی یا بدون گارانتی ؟ من 4 ماه پیش بدون گارانتیشو 580.000 گرفتم.نقل قول:
مبارکه
g525 انتخاب خوبی نیود، همون l70 ال جی از این بهتر بود
g610 فقط 22 تومن از g525 گرونتر بود در عوض پردازنده و گرافیک قویتری داشت
اول رفتم علاالدین قیمت گرفتم بعد رفتم پیش دوست زمان خدمتم که تو کار تعمیر و فروش موبایله .نقل قول:
بعد دیدم قیمت خوب میده و مطمئنه با 5000 ارزش افزوده و بدون گارانتی ازش گرفتم و خرابی چیزی هم باشه خودش بی اجرت برام انجام میده.
( تناه مشکلی که تا به حال خیلی به چشمم اومد اینه که وقتی روی زمینه تاچش قاطی میکنه. )
بدون گارانتی . الان دی جی کالا با گارانتی اصلی آرین رو زده 600.000.نقل قول:
این دوستم گفت L از قبل عید حدود 50.000 و G525 حدود 100.000 گرون شده.
نقل قول:
G525 رو برا خودم نگرفتم و اون بنده خدا میخواست از 500.000 براش بیشتر در نیاد و دو سیم همزمان فعال بودنش خیلی براش مهم بود.
----------------
( یه تشکر کلی :n02: )
ممنون سلامت باشید.:n01:
ببخشید یه سوال. الان از اکسپریا ال راضی هستین؟ من میخوام یه گوشی بخرم. ولی هنوز مطمئن نیستم چی بخرم.
تاچ سونی Xperia L خیلی افتضاحه
به قیمتش که خوب میارزه.نقل قول:
فقط تو گوشی من یه مقدار مشکل تاچ وقتی رو زمین میزارمش هست ولی پرسیدم برا من فقط اینطوره که البته زیاد رو مخم نیست.