وی تری ایکس هم خوبه صداش که خوبه دوربینش معمولی رو به خوف!!!!!!!!
Printable View
وی تری ایکس هم خوبه صداش که خوبه دوربینش معمولی رو به خوف!!!!!!!!
دوست عزيز اگه ميخواي فقط با 340 هزاري كه گفتي گوشي بخري همون دبليو 810 رو با قيمت خيلي مناسبش پيشنهاد ميكنم و در مورد سوالت كه گفتي چرا قيمتش پايين اومده يكي از علتهاي مهمش اومدن 5-6 مدل گوشي جديد سوني اريكسون هست و شايد وارد كردن زياد اين گوشي به بازار باشه خلاصه علت خاصي نداره
من پيشنهاد ميكنم اگه بتوني يه 110000 تومان رو پولت بزاري ميتوني يه كا800 بگيري كه از لحاظ دوربين - صدا - امكانات - طراحي جالب در حال حاظر از بهترينها تو برند سوني اريكسون هست هست و تقريبا تا 2 سال ديگه جوابت رو ميده
در مورد موتورولا هم خدمتت بگم كه اگه نگيري بهتره چون اولا گارانتي معتبري نداره ثانيا قطعاتش در صورت خرابي خيلي كمه و برات مشكل ساز ميشه
در ضمن زياد حساس نشو چون تو انتخاب دچار ترديد ميشي و مدلي رو كه نبايد بگيري , ميگيري
موفق باشي
ممنونم از راهنمایی ها و کمک ها .خدمت آقایMehdi_Max بگم که من خداییش دیگه بیشتر از این پول ندارم!!
در مورد نظرتون درباره موتورولا هم ممنونم باید بگم که دبلیو 810 واقعا نظرمو جلب کرده بازم از راهنمایی و کمکتون تشکر میکنم
دوستان من نمی دونم pc من USB 2داره یا نه (P4) اگه می شه یه عکس از این ورودی یا کابلش واسه من بزارین
آیا تبدیل USB1 به USB 2 تو بازار هست اگه هست قیمتش چنده؟تو رو خدا فوری ... :blush:
عزيزم همون يو اس بي معمولي هست
و كامپيوترت داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من v3x موتورولا رو بهت پيشنهاد ميكنم
چون هم امكاناتش خوبه
هم قيافش
و هم اينكه گوشي كه تكه و دسته هركسي نميبينيش
آقاي R@R#M@N
خیلی ممنون که این موضوع رو برام شفاف کردی (و نیز منو ضایع نکردی) ;) :biggrin:
آقایون سیستم عامل دبلیو 810 چیه آیا سیستم عامل خیلی مهمه؟که خیلی ها مخوان سیمبییان باشه
چاكرتم وظيفست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقاي R@R#M@N
خیلی ممنون که این موضوع رو برام شفاف کردی (و نیز منو ضایع نکردی)
ببين سيستم عامل گوشي دبليو 810 جاوا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقایون سیستم عامل دبلیو 810 چیه آیا سیستم عامل خیلی مهمه؟که خیلی ها مخوان سیمبییان باشه
ببين براي من مهم نيست ولي براي يه سري مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا" 6600 كه ام پي 3 نميخونه يه برنامه ميريزن ميخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي گوشي مثل دبليو 810 همه ي امكانات رو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حتي بلك ليست (ك300 هم داره) كه بايد روي گوشيهاي نوكيا نصب كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
95% برنامه ها با پسوند sis هستند كه مخصوص سيمباين هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و گوشي هايي كه جاوا هستند پسوند برنامه هاشون jar هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين 99% ويروسها هم براي سيستم عامل سيمباين هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط يه ويروس براي گوشي جاوا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه اونم مثل اينكه الكي بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنين گوشيهاي سيمباين خيلي سرعت كمتري دارند و با انداختن رم بالا ديگه ميشن مثل لاكپشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دبليو 810 بگير شك نكن كه بهترين انتخابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]