تکلیف انسانهایی که رنگ پیامبری رو ندیدن چی میشه یا انسانهایی که به هردلیل در دوره ای بودند یا ممالکی که پیامبری در آنها ظهور نکرده؟ تا نوید الهی بده؟نقل قول:
Printable View
تکلیف انسانهایی که رنگ پیامبری رو ندیدن چی میشه یا انسانهایی که به هردلیل در دوره ای بودند یا ممالکی که پیامبری در آنها ظهور نکرده؟ تا نوید الهی بده؟نقل قول:
1-اگه خداوند انسان رو خیلی دوست داره و دوست داره انسان به بیراهه کشیده نشه،چرا شیطان که یکی از آفریده های خودش هست رو نابود نمیکنه تا تمامی انسان ها راه راست رو در پیش بگیرن و از وسوسه های شیطان در امان باشن؟
2-من جایی خوندم که انسان هایی که دین های دیگه ای دارن در روز قیامت بر اساس دینشون حساب پس میدن.پس کسی که دینش مثلا بودایی هست میاد میگه پس من به دین اسلام روی نمیارم تا در روز قیامت بر من آسون تر گرفته بشه.الان این کثافت کاری های که تو فیلم های غربی میبینیم،با این حساب اگه اینها هم بخوان برن بهشت و ما هم بهشت،دیگه من حرفی ندارم.:n29:
برگترین سوالی که خیلی سال پیش ذهنم رو مدت ها درگیر کرده بود این بود که :
مگه مهمترین هدف از عبادت و راز و نیاز با خدا رسیدن به آرامش درونی نیستش و نمیگن ما انسانها باید خدا رو برای آرامش و نزدیک شدن بهش عبادت کنیم وگرنه خدا که نیازی به عبادت کردن ما نداره :
پس چرا ما انسانها بدون واسطه و از روش خودمون روشی که می دونیم داره بهمون آرامش میده و به دیگران هم ضرری نمی رسونه خدا رو نمی پرستیم ؟
مگه عبادت کردن خدا جزو مسائل شخصی ما بین فرد و خدای خودش نیستش پس چرا باید از روش افراد دیگری عمل کرد ؟
و اگر خدا خودش گفته انسانها باید طبق روش افرادی که من فرستادمشون عمل کنند تا رستگار شوند پس چرا خدا آموزه های دینی و رفتاری و چی خوبه چی بده برای انسان رو با توجه به زمان آپدیت نکرده ؟
چون گفته بشر پیشرفت کرده و از جاهلیت دراومده پس دیگه طبق قوانین خودشون عمل کنن و من دخالتی نکنم بهتره ؟
اصلا اینا ادم نیستن ولشون کن بزار هر کاری می خوانن بکنن عوضش منم اون دنیا می ندازمشون تو آتیش تا حالشون جا بیاد .... ؟
اصلا از اولش تقریبا اکثر روش ها و اصول رفتاری و اعتقادی بر اساس عقل انسانی با توجه به زمان خودشون و البته حاکمان وقت و نیت تسلط بر مردم به همراه خرافات و حرف های خاله زنکی شکل گرفته
و هنوزم به شکل امروزی تر و مدرن ترش ادامه داره ؟
دوست عزیز فرهنگ بردگی چیز عجیب و پیچیده ای هست.نقل قول:
و منسوخ کردن قوانین بردگی به این راحتی ها ممکن نیست.
چه بردگی فیزیکی چه بردگی فکری، نهایتا مثل سایر برده ها نباشی تلاش میکنی برده چاپلوس و مخصوص ارباب باشی.
به نظر من تو زندگیت بیشتر از همه با این قانون بردگی بجنگ.:n16:
بعد از رسیدن به این نتیجه که ما حتی اختیاری هم نداریم و هر چیزی که انجام میدیم فقط حاصلیه از تمام عملیات فیزیکی و غیر فیزیکی و هر چیز دیگه ای که میتونه وجود داشته باشه یا نه؛ و در جهانی هستیم که تا این حد قابل پیش بینیه و کسی که ساختتش اگه پیچیدگی هاش رو کامل کامل آنالیز کنه به راحتی میتونه پیش بینیش کنه.
سوال من هم مثل خیلی از دوستان دیگه س: هدف آفرینشه ماها چیه؟ آیا واقعا آفریده شدیم یا موش آزمایشگاهی هستیم؟
من نگران اون دنیا نیستم (البته اگه اصلا وجود داشته باشه!)
نگران پرسش هایی هم که بعضی اوقات برام پیش میاد نیستم. جوابشون هم برام اهمیتی نداره. (با اینکه همشون جواب دارن)
از هیچ چیز هم نمیترسم. (مگه نهایتش چی میخواد بشه!)
چون وجود دارم حتما دلیلی هم داره. و من دنبال دلیلشم. شاید دلیلش این باشه که باعث یه اتفاقی بشم یا جلوی یه اتفاقی رو بگیرم. همین هم میشه دلیل وجود و آفرینش در نظر گرفت.
در ضمن با این نظر سنجی هم کاملا مخالفم.
:n16:
پایان و عاقبتم چگونه خواهد بود ؟
چرا با اینکه همه ی نقشه هایمان نقش بر آب میشود . و هیچ آگاهی مطلقی برای آینده نداریم ... با این حال ترجیح می دهیم برای داشتن "اینده ی بهتر" بکوشیم تا داشتن "حال بهتر" ؟
این روزها به این فکر میکنم که اگر در این کشور قانونی تصویب کنن که مردم قبل از رفتن به هر اداره و دانشگاه و... یک پس گردنی و اُردنگی محکم بخورن و اگر نخوان که بخورن مجازاتی سنگین میشن، عکس العمل من و این مردم چه خواهد بود ؟
چیزی که من خیلی برام سوال بوده و نمی فهمم اینه که چرا در دنیا نمی خوان مسائل بسیار مهم و اساسی که شدیدا می تونه آینده نسل بشر رو تحت تاثیر اساسی (یا حتی نابودی) قرار بده، اینقدر ساده کنار گذاشته میشن و اصلا بهشون توجهی نمیشه. چیزهایی مثل Global warming ، تحقیقات بیوتنولوژی، هوافضا و ...