کسی نظری نداره ؟
Printable View
کسی نظری نداره ؟
یه آپشن شما بانک هست که 300 تومن رو میکنه 360 بعد یه سال یعنی همون 20%
خوب ببینید قیمت خونه چقدر تغییر داشته (خواهد داشت) در منطقه شما؟
من در مشهد که اخیرا یه معامله داشتیم بگم که خونه طی 3 سال و 8ماه، 140% افزایش قیمت داشت
یعنی سالیانه حدود 38%
اصولا فکر میکنم باز هم سود خونه بیشتر از اون 20% باشه که بانک میده بنابراین شما اگه خونه بخرید و بدین اجاره معقولانه تر هست (نظر شخصی)
خونه شما نوساز ؟؟ یا پیشفروش کرده بودید ؟؟؟؟ که اینقدر سود اومد روش یا جای خوبی بوده ؟؟نقل قول:
صفر یا پیشفروش نبود 20 سال ساخت هم نبود!
جاش هم بد نبود ولی عالی هم نبود
با در نظر گرفتن کلیه شرایط خونه ای معمولی به حساب میومد
برای همین فکر میکنم سود خونه بیشتر از بانک باشه
توی این 4 سال پیش خونه خیلی بیشتر از اینها رشد کرد!!!ولی100%هم دلیل نمیشه که4سال دیگه اینطور رشد کنه!!!
من خونه میشناختم که سال 89 حدود130 میلیون بود ولی حالا 400 هم نمیفروشند...یا کمترینش آپارتمانی که 55 بود و حالا 150 شده!!!
جواب اینجور سوالها گنگه!!!مسئله اینه که قیمت خونه به حدی گرون شده که دیگه خریدار هم کم شده!!!ولی حداقل رشدش هم با تورم انجام میده!!!!جدیدا هم که طرح افزایش وام مسکن و صندوق سرمایه گذاری!!!بازار را ترسناکتر میکنه
سلام . نظرات دوستان رو نتونستم بخونم هنوز .اگر بتونین چند نفر پیدا کنین و مشارکتی زمین بخرین و بسازین خیلی به نفعتونه
وقتتون بخیرنقل قول:
امیدوارم هر چه سریعتر بهترین تصمیم رو بگیرید و بهترین شغل رو پیدا کنید
ولی دوست عزیز شما بگرد و تحقیق کن یا اگه اهل اون منطقه هستی و اونجا متولد شدی خوب باید بدونی نیاز اون جا چیه ببین چی اونجا فروشش زیادتر هست
اگه کشاورزی و .. هست ادوات کشاورزی و پلی اتیلین و ... چواب میده بنده اینجا پدرم از سال 136؟ به بعد مغازه مصالح و لوازم بهداشتی داره شهر 100 هزار نفری هست و کلا روستاهای منطقه میان از ایشون و چند نفر دیگه اکثر خریدشون رو میکنن
برادرم حوصله دانشگاه و خوندن درس رو نداشت برق میخوند نمیدونم کدوم رشته فوق دیپلم رو گرفت رفت سربازی بعد از اتمامش یه 1 سالی عسلویه بود بعد اومد شهر خودمون بازم حدود 1 سال کارهای نصب ویندوز ... (خیلی سال پیش) انجام میداد شاید باور نکنید تو شهرمون یه نفر نبود ویندوز عوض کنه باید میبری مرکز استان اونجا برات میریختن اونم اینقدر کثاب غیره میخوند نمیدونم خدایش چطوری پاش به این کار شروع شد بعد خودش چون برق میخوند و مبانی رو بلد بود همراه با پیشرفت pc ها اونم داشت پیشرفت میکرد کم کم کارش به تعمیر ماوس کیبورد بعد مین بورد و دیگه حوصله نداشت ادامه بده الان فقط پرینتر فکس کپی و ... رو تعمیر مکینه ماشالله درامد خیلی خوبی داره ولی بیچاره قبل از عروسیش برای اینکه سطح علمیش بالا بره 1 سالی یا زیاد تر فقط مقاله های خارجی رو میخوند با هزار زحمت
بنده هم الان تعمیر کامپیوتر لب تاب و ... انجا میدم علاقه ای به شغل پدرم ندارم چون شهری کوچک و .همه اشنا قرض و پلومون زیاد میره و نقد کردنش هم این روزا کار سختی هست
ولی به نظر بنده اگه میتونید یا حرفه ای بلدید خلاصه بسته به موقعیت شهرتون حرفه ای شغلی انتخاب کنید ولی قبلش دقیق فکراتون رو بکنید الان شهر ما فقط دوتا سموم گیاهی و شیمیای هست زندگی طرف رو میچرخونه تو این جای که شما میگید باید یه شغلی داشته باشید مردم خوشون بیان دنبالت بهتره
به نظر بنده یه ماهی دو ماهیی اگه میتونی دنبال یه حرفه برو
در کل نظر بنده اینه ببین مغازه شما عزیز بیشتر به چی میخوره مسیر مغازه تون م منطقه تون چی نیاز داره
بنده لب مرز هستم اگه خواستید شغلی رهندازی کنید کسای زیادی اینجا میشناسم جنس عمده میارن
مغازه هم میخواید بازم بزنید هرچی زدید نظر خودتون هست ولی این روزا همش زنها بیشتر خرید میکنن لوازم لوکس .. مربوط به زنان به نظر بنده یشتر جواب میده چیزی که بیشتر تو هر شهری جواب میده شغل مرتبط با زنان هست
موفق باشید