اصلا فريب اين تبليغات رو نخوريد اگر مشكلتان با كفش هست و رفع آن همچنين همانطور كه دوستان فرمودن نيازي نيست كه صرفا تن تاك صداوسيما باشه!
Printable View
اصلا فريب اين تبليغات رو نخوريد اگر مشكلتان با كفش هست و رفع آن همچنين همانطور كه دوستان فرمودن نيازي نيست كه صرفا تن تاك صداوسيما باشه!
سلام دوست عزیر
من پاهام پرانتزی هست و همچنین یه تصادف داشتم و یکی از مهره های کمرم یه وری شده، واسه همین نمیتونم پاهام رو موازی بزارم و معمولا در موقع راه رفتن به صورت یک V هست.
این مشکل رو من حدود 6 سال پیش فهمیدم، ادم اهل مارک و برند هم نیستم، ولی از اون موقع به خودم قول دادم که کفش مناسب بخرم.
تا حالا سه تا کفش کلا خریدم، دو تا آدیداس، و یکی نایک.
آدیداس اولی رو هنوز هم دارم، نایک خوبیش سبکتر بودنش هست ولی هر دو با دوام و مناسب و عالی هستند.
این کفش ها رو گذاشتم واسه موقعی که میدونم میخوام راه برم، واسه ی کار و اینها که با ماشین میرم کفش معمولی استفاده میکنم.
من به شما این رو جدی پیشنهاد میکنم که اگر میتوانی، از خرج های دیگه ات بزن، و یه کفش آدیداس یا نایک بگیر و خودت رو برای چند سال بیمه کن، ارزشش رو داره، یه دفعه خرج کن و خیال خودت رو راحت کن.
میشه یک اطلاعاتی از قیمت کفش هایی که گرفتی و جایی که ترجیحا تو تهران بشه جنس با کیفیتش رو گرفت نه چینی رو معرفی کنی؟نقل قول:
سپاس فراوان. :n16:
نقل قول:
والا کفش های مثل نایک و ادیداس و ...رو باید از نمایندگی ها بگیری ...حالا نمایندگی هم نشد یه جایه معتبر که لوازم ورزشی میفروشه من نمیدونم تهران کجا پیدا میشه ولی صد در صد هست
البته قیمت هم فکر نکنم یه چیز خوب زیر 300-400 بتونی پیدا کنی ..
این که چه کفشی راحت تره بستگی به خودتون داره ..شاید من با کفشی راحت تر باشم که پایه شما رو اذیت کنه ولی وقتی وارد کفش های استاندارد میشیم همه کیفیت خوبی دارند
من خودم به کت علاقه دارم اما در تابستون اذیت میکنه به نظر من با توجه به نزدیک شدن به تابستون به این مورد هم دقت کنید
.در مورد پرفکت اسپس در امریکا :
1.خب بله امریکا هم هست میتونید سفارش بدین همین علی بابا براتون بفرسته
2.به خاطر شباهت ظاهری ممکنه اشتباه گرفته باشه با برند ها معتبر چون همه شون شبیه هم دیگه هستند
نمایندگی نایک میدان ونک خیابون خدامی یکی هست یک خیابون بالاتر هم اسچیکرز نمایندگی دارهنقل قول:
خیابون افریقا همینطور که نمایندگی ادیداس هم چند متر پایین تر از نمایندگی نایکه
خیابون فرشته هم یکی هست
قیمت ها حدودا از 250 شروع میشن تا 800 تومن ادیداس هم من دو سه مدل دیدم 400 به بالا بودن
جنس های نایک هم ساخت ویتنام هستن :n01:
نمایندگی آدیداس مرکز خرید الماس بلوار ارتش هم کفش های خوبی داره:n06:
راستش یه کفشی هست که مدلش شبیه پرفکت استپس هست . به قول دوستام مثل قایق موتوریه :n09:
الان دو سالی هست دارمش. راه رفتن باهاش خوبه ولی نه در اون حد که جلوی ریزش مو رو بگیره :n02:
به نظرم خیلی چیز خاصی نیست. جای این یه کفش ارجینال خوب بگیری بهتره. چون من خودم خیلی باهاش راحت نیستم. راه رفتن باهاش خوبه چون فشار به کمر نمیاد و تو کف پا جمع میشه اما نمیشه زیاد هم باهاش راه رفت . اگه عادت نداشته باشی کمر درد رو بیشتر میکنه مخصوصن تو شیب چون کفش صاف نیست امکان داره بعضی ها دچار مشکل خستگی کمر بشن!
به نظر من که تمام این تبلیغاتی که تلویزون نشون میده و میگه با فلان شماره تماس بگیرید ، یک دزدی مطلق هست.
به نظرم این محصولات ملی و داخلی نیستن. اینا کپی هستن. همون کاری که چینی ها میکنن. تازه چینی ها باز یکم نو آوری دارن ! تبلیغ پرفکت استپس تموم نشده تن تاک اومد تازه لباسا رو هم نرم و لطیف میکنه حتی!
:n04:
بچه ها امروز دیگه مجبوری رفتم دنبال کفش.خیلی بازار رو گشتم واقعا کفش خوب با قیمت مناسب تقریبا نیست.کفش ایرانی داغون و خسته و تشنه 160 تومان!!! واقعا مثل تفاله چایی کیسه ای بود تازه.
نایک واقعا محشر بود کفش هاش ولی برای من قیمتش زیاد بود.از 400 تا 1200 قیمت داشتن(واقعا کتونی های خوبی هستن ولی انصافا قیمتش زیاده.)
توی ولی عصر یه کفش فروشی کوچیک دیدم که کلا نمایندگی پرفکت استپس بود کلا همین 2 مدل پرفکت استپس و یه سری گن و عرقگیر مردونه داشت.یه دونه خریدم به قیمت 110 تومن که جوراب هم روش هدیه داشت.به نظرم کفش خوبیه.حداقل از کفش هایی که تا الان داشتم بهتره واقعا همونطور هم که تبلیغ می کنن نرمه و حس خوبی داره.به نظرم باید از این چینی ها با کیفیت باشه چون نوشته بود سفارش آمریکا.حالا بیشتر باهاش راه می رم ببینم چجوریه.!!!!!
ولی اگر پولشو دارید یا می تونید صبر کنید نایک --کولومبیا--اکو خیلی بهترن.من هم که خریدم واقعا مجبور بودم.اگرم شغلتون طوریه که نیازی نیست زیاد راه برید همین ملی و نادر و بلا هم جوابتون رو می ده.
من کتونی نایک خریدم 60 تومن فکر نمی کنم اصل باشه ولی خیلی راحته و مناسب برای ورزش :n01:
من تقریبا 7 ماه پیش یک جفت کفش سالامون گرفتم 190 تومن . کفش خیلی راحتیه و جون میده برای راه رفتن .ولی الان پس از 7 ماه تمامی عاج کف کفش سابیده شده و همینطور داخل کفش هم چون زیرش اسفنجی هست از شکل استانداردش خارج شده . ولی بازم کار میکنه !!!