-
عزیز دل بودجه تون واقعا تا 1600 دلاره و یا میتونید بیشتر هم هزینه بکنید؟
چونکه لپ تاپ های Alienware گرون هستن ، ممکنه کمی مزیت داشته باشه نسبت به بقیه ولی باز هم کمی گرون تره
کاربردتون بیشتر گیمه؟ اون کارهای سنگین منظورتون چیه؟ یه مثال بزنید خوب میشه
-
اول باید بگم که تو 15 اینچی ها اولی یه مدل گیمینگ میان رده از ام اس ای هستش و دومی یه مدل مالتی مدیا بالا رده از ایسوس که جایز نیست با هم دیگه مقایسه بشن واسه همچین کاری
از نظر جنس بدنه و کیفیت نمایشگر و همچنین سیستم صوتی و کیبورد و کلن هر چیزی که واسه یه لپ تاپ مالتی مدیا نیازه رو ایسوس تو این مدل در حد عالی جا داده
از نظر عمر باتری و خنک بودن تو کارهای روزمره هم عالیه
تو بازی ها هم میتونی اکثرشوت رو با کیفیت اچ دی اجرا بکنی به راحتی و خیلی ها رو هم به صورت فول اچ دی
از اون طرف ام اس ای تو بازی های کمی بهتر میتونه عمل بکنه چونکه گرافیکش یه چند پله کوچولو قوی تره
سیستم خنک کنندگیش هم خوبه و توی طولانی مدت جواب میده
ولی خب مجبوری با بعضی نقض هاش نسبت به بقیه لپ تاپ ها کنار بیای مثل همون ظاهر و کیبورد و تاچ پد و اینا
البته باز هم اینا نظرات شخصیه:n06:
-
خب حالا میرسیم به 17 اینچی ها
حالا بین این سه مدل که معرفی کردی همشون یه مدل گرافیک رو دارن
و تقریبا از نظر سی پی یو هم مثله هم هستن
رم هاشون کمی فرق میکنه که البته در حال حاضر اون قدر تفاوت ایجاد نمیشه بین 12 یا 16 البته اگر بازی باشه چونکه نمیدونم محاسباتت چیه
از نظر ظاهری خب گزینه اولی واقعا سر تره
از نظر خنک کنندگی ایسوس بهتر عمل میکنه
از نظر جابجایی اولی و دومی بهتر عمل میکنن
از نظر باتری هم ایسوس بهتر عمل میکنه
از نظر سرعت کار کردن و بالا اومدن ویندوز و.... اولی سرتره
از نظر استحکام بدنه و کیفیت قطعات و کلا خر کار بودن فکر کنم ایسوس بهتره
-
منم با سورنا جان موافقم:n06:
-
-
من 1 ماهه asus g750 jhخریدم.دوستمم msi gt70 dragon edition.من باش عشق میکنم بینظیره قیمتش اونور در میاد 2500 دلار.اما رفیقم پشیمونه از msi gt70میگه خیلی داغ میکنه و اصلا نسبت به سخت افزاری که داره کارایی نداره.هرکی پولشو داره و لپ تاپ گیم میخواد asus g750jh بخره شک نکنه
-
درود:
دوست عزیز برای کارای سنگین و بازی پیشنهاد من ALIENWARE new میباشد.
دیزاین و طراحی شیک و مدرن( از جتهای جنگی طراحیش الهم گرفته شده) و بسیار مستحکم و مقاوم و با سرعت بالا و قابلیت ارتقا رم تا 32 گیگ و نصب هارد دوم و نصب هارد SSD. صفحه نمایش Full HD IPS Antiglare. به لینکهی زیر نگاه کن اونوقت نظرت راجع به Asus و msi عوض میشه:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=652159
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]