نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم تو برترین LED TV ها بعد از سونی مدل w900 سری 8 سامسونگ بود. تو نشریه Cnet مطلبشو خوندم اونم با اختلاف ناچیز
الانم گرفتمش فوق العاده س
Printable View
نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم تو برترین LED TV ها بعد از سونی مدل w900 سری 8 سامسونگ بود. تو نشریه Cnet مطلبشو خوندم اونم با اختلاف ناچیز
الانم گرفتمش فوق العاده س
سلام دوستان فرق تلویزیونهای سامسونگ سری f باesدر چیست و کدوم بهتره لطفا راهنمایی کنید مرسی:n12:
سری f که جدیدترین سری 2013 و در اینده سری H در 2014 خواهد امدنقل قول:
پیشرفت هایی که سری F سنبت به ES داشتن میشه از سیاه عمیق تر و کاهش FLIKER و GHOSTING در تصاویر 3D هست
همچنین تولید رنگ فوق العاده ای هم دارن
مرسی از پاسختون:n13: من میخام تلویزیونم رو از دبی بگیرم که مونتاز ایران نباشه بنظرتون این کار رو بکنم چون میگن مونتاز ایران خرابی زیاد دارهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
از هر جا که بگیرید اگر با آن درست رفتار نکنید حتما دچار مشگل خواهد شد و در ضمن دیگر گارانتی ندارد و باید زبان و دیجیتال آن و دیگر آیتمهایش را از منوی مخفی فعال کنید
یعنی شما همین تلویزیون که تو ایران مونتاز میشه رو پیشنهاد میدیدنقل قول:
دوست من امارات هم در خاورمیانه هست و کنترل کیفیت در خاورمیانه در اکثر حوزه ها به خصوص صوتی و تصویر جزو بی حساب ترین نقاط دنیا قرار میگیرهنقل قول:
بهترین کنترل کیفی در امریکا و انگلیس هست و بعضی کشورهای اسا مثل زاپن و کره و غیر.............
دوست عزیزنقل قول:
بله اگر خودم هم تلویزیونم را بخواهم جدید کنم حتما از داخل تهیه می کنم.
داداش ممنون از راهنمایتون ولی من شنیدم که اونها که از دبی بخری ارزونتر و بادوام بیشتر و اکاناتی بیشتر نظیر ----- دارننقل قول:
داداش ممنون از راهنمایتون ولی من شنیدم که اونها که از دبی بخری ارزونتر و بادوام بیشتر و امکاناتی بیشتر مثله ----- برای بعضی مدلهای سامسونگ که خودش یه امتیاز سخت افزاریهنقل قول: