-
دوست عزیز این مدل ایسر یکی از خوش قیمت ترین مدل ها نسبت به امکاناتش هست
من داداشم چند سالی هست ایسر داره و کاملا ازش راضیه و هیچ مشکلی واسش ایجاد نکرده
قیمت این مدل هم بر خلاف اون چیزی که شما تصور میکنی خیلی پاییت تر هست و حدود 3.400 میباشد
تو بررسی هایی که توی چند تا سایت خارجی مخصوصا نوتبوک چک ازش خوندم به مشکل حادی اشاره نکرده بود فقط وزنش نسبت به بقیه یکم بالا تره
ضمنا این مدل به صورت جدا گانه هارد اس اس دی پشتیبانی میکنه و با اضافه کردن این هارد میتونی سرعت رو تا چندین برابر تجربه کنی
البته این قیمت رو من دو هفته پیش گرفتم الان دقیق نمیدونم چنده
-
اگر واقعا قیمتش همین 3.4 باشه که میشه همون حدس اولم که وقتی بقیه گفتن نسبت به امکانات ارزونه و اگر واقعا این جوری باشه ایا نمیشه اون مثل رو گفت که هر ارزونی بی دلیل نیست؟
بعدشم من 3 تا نقد بلند انگلیسی در موردش خوندم که به این موارد اشاره کرده بود
باتریش فقط 2.5 ساعت میکشه که واقعا افتضاحه :n21:
از کیفیت بد دوربینش میگفتن
از اینکه روی بدنش جای لک و خش میمونه
ولی همه میگفتن از لحاظ کارایی واسه گیم و این جور چیزا عالیه
حالا نمیدونم اینا راسته یا نه چونکه از توی گوگل پیداشون کردم
راستی اون اشنایی که داشتم گفت y510p رو فول اچ دی با 16 گیگ رم و گرافیک دوم روی خودش به صورت پک کامل داره واسش میاد
گفت قیمتش میره بالای 4 تا ، شما فکر میکنید چه قدر بشه؟
-
hayyan71 عزیز حرفتون کاملا درست بود اون ایسر دقیقا شبیه مثالی بود که زده بودین
مثل یه 206 که موتور bmw روش گذاشته باشن و فقط یه گرافیک قوی تر و صفحه نمایش بزرگ تر داره
من دیروز رفتم بازار و از نزدیک دیدمش و اصلا واسم جالب نبودش چونکه فهمیدم که فقط به گرافیک نیست ، و اینکه من فکر میکنم باید به ظاهر هم توجه نشون بدم و همچنین امکانات و کیفیت نیز باید مد نظرم باشه
اون ایسر اصلا واسه گیم ساخته نشده و سری گیمینگ نیست همین جوریه یه گرافیک انداختن روش ، سی پی یوش هم که ضعیف تره و اینا به کنار باتریش فقط 2 و نیم ساعت کار میکنه تازه اگه بخوام باهاش بازی کنم از این هم کمتر و خلاصه متوجه شدم هر ارزونی بی دلیل نیست با این مشخصات قیمتش پایینه
ایسر رفت کنار حالا میمونه ام اس ای و ایسوس و لنوو
من با ایسوس و لنوو کار کردم و جفتشون عالی بودن ولی اصلا ام اس ای گیرم نیومد حالا میخوام نظرتون رو در باره ام اس ای هم بهم بگین تا ببینم که اینو هم باید بزارم کنار یا که نه، مثلا مشکلاتی که این برند یا این مدل داره یا مزیت های خوبی که داره
اگر من مدل فول اپچ دیه 8 گیگ لنوو گیرم بیاد قیمتش حدود همین مدل ار ام اس ای میشه
راستی مدلا اینا بودن
Y510p
N550
Ge60
-
دوست عزیز یه نگاه به n56vv هم بنداز قیمتش با توجه به امکاناتش خیلی خوبه.اما بنظر یکم مشکوکه .چنین کانفیگی با قیمت 3180 تو برندهای دیگه اصلا موجود نیست .یکم عجیب بنظر میرسه اما یه نگاه به این مدل هم بندازین.
-
مشخصاتش رو که نیگاه کردم دیدم که سی پی یوش نسل قدیمی هستش
شاید واسه این باشه :n06:
...........
اون مدل n56vv-b هستش که گرافیکشم 2 هستش
مدل a گرافیکش 4 هستش و قیمتش 3.5
..........
تازه قیمتش هم کمی زیاده اخه سی پی یوش نسله قبلی هستش باید زیر 3 میل باشه حدود 2.8-2.9 این ورا
-
آره خب علتش قدیمی بودنش هست اما خب همین لپ تاپ های دارای پردازنده هسول هم یه سال دیگه قدیمی میشن ...کاش مدلهای جدید هم اینقدر افت قیمت داشتن.
-
اره کاشکی
بعد از تقریبا یه سال قیمت هاشون واقعی نشده هنوز:n15:
.................
من الان یه مشکل تو مدل Y510P رو تو چند تا سایت خارجی دیدم و تو همین سایت هم که بهش اشاره کردن اون هم داغ کردن بیش از حد یک طرف لپ تاپ هستش
ایا این درسته؟:n27:
و همچنین تو مدل ام اس ای میگن کیفیت کیبوردش اصلا خوب نیست و سری دکمه هاش خراب میشه
ای بابا یعنی نمیتونن مثه ادم یه چیز کامل بدن؟:n23:
-
چرا یه مدل هست که از نظر من کامله.من تقریبا هم با n550 هم y510 وهم hp envy touchsmart کار کردم.تاچ اسمارت از همه با کیفیت تر و کامل تره با قیمت 3700 البته لمسیش هم هست حدود 3900
-
من تو این همه مدت که کلی لیست و مغازه و سایت دیدم همچین مدلی رو ندیدم
مشخصاتش چیه؟
-
کانفیگ های مختلفی داره .یه سری به این تاپیک بزنید تا حدودی راجع به مشخصاتش گفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]