چشمنقل قول:
حتما
راستی مطلبی که برای بررسی کیسها نوشته بودین خیلی خوب بود. برای من خیلی کاربردی بود
کاش کیس X6 هم بررسی میکردین چون توی نظرم هست برای سیستمی که احتمالا بزودی بخوام ببندم.
کولرمستر Silencio هم مد نظرم بود که نایاب شد یهویی!
Printable View
چشمنقل قول:
حتما
راستی مطلبی که برای بررسی کیسها نوشته بودین خیلی خوب بود. برای من خیلی کاربردی بود
کاش کیس X6 هم بررسی میکردین چون توی نظرم هست برای سیستمی که احتمالا بزودی بخوام ببندم.
کولرمستر Silencio هم مد نظرم بود که نایاب شد یهویی!
این سیاست هایی هست که مدیر سایت اتخاذ می کنه. می تونید بهشون پیشنهاد بدید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تنها مطلب از کیس ایکس 6 بود که کمی قدیمیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشید...مانیتور ips برای ادیت عکس ضرورت حساب میشه..نقل قول:
آقا حسام اگه بخوام هزینه رو مقداری کم کنم به کدوم قسمت لیست میشه دست زد؟پاور یا کیس رو به نظرتون اگه ضعیفتر بگیرم به مشکل میخورم؟میخوام اگه بشه ssdرو 128 بخرم....
خیر. این حداقل شرایط حرفه ای بودن هست برای شما به گونه ای که آینده ی خوبی هم داشته باشه!نقل قول:
راهی جز افزایش بودجه ندارید!
تازه رم شما هم باید چهارکاناله باشه که بنده یک عدد نوشتم!!
128 گیگ، 150 گرون تره!
4کاناله یعنی باید 2تا 4گیگ بخرم جای 1هشت گیگ؟نقل قول:
راستی با این وضعیت دلار بهتر نیست کمی صبر کنم..شما بازار رو چظور میبینید؟
۴ کاناله یعنی اینکه شما ۴تا ماژول رم با مشخصات یکسان بذار روی برد تا پهنای باندی ۴برابر اونچه که هست (بصورت تئوری) بهت بده.نقل قول:
بصورت سادهتر، شما اگه الآن ۴تا ۲ گیگ بذاری روی سیستمت کارآییش ۴برابر یدونه ۸ گیگ خواهد بود.
بازار ما که خوبه. بد نیست.
در این مورد به کسی نمیگم صبر کنه یا الان بخره. توی مملکت ما هیچ چیز معلوم نیست و غیر قابل پیشبینه.
اگر هم ارز بیاد پایین، اونچنان قطعات کامپیوتر تکون نمی خوره. نسبت به ماهای گذشته، کاهش زیادی داشته. بیش از این خیلی بعیده کاهش محسوس مجددی رو در بازار شاهد باشیم.
یکی از دوستام که آتلیه داره یه سیستم میخواد برای فتوشاپ و تدوین فیلم عروسی...آیا سیستمی که به من پیشنهاد دادید به درد ایشون هم میخوره یا تدوین قصه اش فرق میکنه؟
بودجش هم مثل بنده باشه.
ممنون
بله. با اون بودجه اگر چیز آینده دار و قابل ارتقایی بخوان، بهترینه. خیلی نمیشه روش مانور داد.