نه بی توجه که نبوده . آزمایش آخر رو جدی گرفته. در صورت که متوجه بشه و درمانش کنه به حالت اولیه برمی گرده. این سه سال پیش از این قرصا مصرف میکرده . اگه قرار بود خودبه خود درست بشه تا حالا حل شده بودنقل قول:
Printable View
نه بی توجه که نبوده . آزمایش آخر رو جدی گرفته. در صورت که متوجه بشه و درمانش کنه به حالت اولیه برمی گرده. این سه سال پیش از این قرصا مصرف میکرده . اگه قرار بود خودبه خود درست بشه تا حالا حل شده بودنقل قول:
سلام اقا بهزاد امان و ای داد از دست رواکوتان که 90% ادمایی که میشناسم مصرف کردند رو به تدریج درگیر بیماری های خاص کرد!
اقا بهزاد میبخشید فقط محض خیرخواهی میگم وگرنه جنس پاسخ من از نوع علمی نیست زیاد:n06:بهرحال...
ببینید دکترهای طب سنتی با یک رژیم غذایی خاص(شامل اینکه هروعده چیا بخوره یا نخوره با مراجعه حضوری هر3هفته یکبار) در طی مدت چند ماه (حدودا 4ماه) بطور کامل کبدچرب رو تحت کنترل در میارن
بطور کلی افتخار طب سنتی درمان و اهمیت کبد هست بطوری که از دیدگاه طب سنتی علاوه بر قلب و مغز کبد سومین مرکز حیاتی بدن هست...
البته لازم به ذکر هست که باید این پروسه بهمراه حجامت باشه((البته میگم دکتر و تحت نظر نه هرجایی!))
من خودم شخصا شاهد درمان دوتا از اقوام نزدیک مبتلا به این بیماری تحت نظر این دکتر با این خصوصیات بودم (اینا دارو خورده بودن کامل اکی نشده بودن ها)
حالا این هم در حد دانسته های ما
اطلاعات بیشتر خواستید و مایل بودید پیام خصوصی در خدمتم
این هم از توضیح واضح. :happy:
+نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
از امروز طرح تغییر قوانین و افزودن بندی مبنی بر ممنوعیت توصیه های غیر علمی-پزشکی و خرافی پیشنهاد و پیگیری خواهد شد.
عزیزان ببینید اون کسانی که سفارش به حجامت کردن همون زمان هم سفارش به علم و پیشرفت اون هم کردن . یعنی اگه اونا تو این زمون بودن مردم رو به طب جدید دعوت میکردن. این نامردیه که ما اسم طب جدید یا مدرن رو به اسم دوا درمون شیمیایی و تنبلی و عمل جراحی فقط بشناسیم. بلکه این علم همون طب سنتیه اما پیشرفت کرده و شده طب جدید و ما اشتباهن فکر میکنیم که استفاده از عرقیات و این چیزا طب سنتیه در حالی که با پیشرفته ترین دم ودسگاهها تولید میشننقل قول:
حالا حجامت اون حجامتی نیس که زالو جونه آدم بندازن یا خون از پشتش بکشن . اتفاقا حجامت امروز اینشکلیه که با استفاده از سورنگ ۶۰ سیسی خون رو از رگ میگیرن اونم به قدر تجویز شده و شاید خیلی بیشتر از ۶۰ تا باشه
و دور میندازن و بجاش سرم وصل میکنن و به سرم چنتام ویتامین زده میشه بدین ترتیب بخشی از خون تعویض میشه و برای اوناییه که چربی و بعضی از پارامتر های خونشون بالاس تجویز میشه.پس حجامت اینشکلی هم داریم
دوستانم حس نگیرن و توهم tote ee و خرافات رو بذارن کنار . قدیمیا" کلی "حرف زدن ما امروز از نخ جزییاتی که خودمون حدثشون زدیم بیرون نمیاییم
اون قسمت انگلیسی نوشتم چوم کیبرد عربی ندارم باید مینوشتم توطیه
حالا لطفا درمورد موضوع تاپیک بحث بشه و دوستان بجای تصحیح اصطلاحات لطفا رژیم غذایی ای چیزی بگن اگه نظری ندارن که دیگر هیچ
این راکوتان با قطع یقین عامل چربی کبد ایشون شده
به نظرتون شدنیه از پزشکی که ایندارو رو تجویز کرده شکایت کرد؟