نظر منم دوست عزیز روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، مارک asus خیلی بهتراز lenovo هس
بنظر من که سی پی یو asus باوجود اینکه کمتره ولی بهتر از lenovo جواب میده
موفق باشی ...
Printable View
نظر منم دوست عزیز روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست، مارک asus خیلی بهتراز lenovo هس
بنظر من که سی پی یو asus باوجود اینکه کمتره ولی بهتر از lenovo جواب میده
موفق باشی ...
معایب فون پد 7 ایسوس :نقل قول:
صدای ضعیف
کیفیت بد بدنه پلاستیک نا مرغوب
عدم داشتن صفحه و بدنه ضد خش
عدم دریافت و دانلود نرم افزار اندروید
سی پی یو 2 هسته ای
تاریک بودن نور صفحه نمایش
با آپدیت جدید هنگی و افت سرعت دارد .
وووووووووووووووووووووو
و فروشنده زیاد بازار بزرگ کامپیوتر اهواز رفتم هر دو تبلت رو داشتند ولی لنوو رو پیشنهاد دادند بخاطر مشکلات ایسوس
برای باقی موارد پس صحیح هست ؟
اهواز فروشنده های زیادی رفتم و بیان نمودند فقط پول مارک رو برند می خوره و این نمونه جالب نیست با مشکلاتش و فقط اسمش پدر و مادر داره ..
معایب فون پد 7 ایسوس :
صدای ضعیف
کیفیت بد بدنه پلاستیک نا مرغوب
عدم داشتن صفحه و بدنه ضد خش
عدم دریافت و دانلود نرم افزار اندروید
سی پی یو 2 هسته ای
تاریک بودن نور صفحه نمایش
با آپدیت جدید هنگی و افت سرعت دارد .
وووووووووووووووووووووو
و فروشنده زیاد بازار بزرگ کامپیوتر اهواز رفتم هر دو تبلت رو داشتند ولی لنوو رو پیشنهاد دادند بخاطر مشکلات ایسوس
برای باقی موارد پس صحیح هست ؟
اهواز فروشنده های زیادی رفتم و بیان نمودند فقط پول مارک رو برند می خوره و این نمونه جالب نیست با مشکلاتش و فقط اسمش پدر و مادر داره ..
شما لنووو داشتی؟نقل قول:
Sent by Softday.ir from Tapatalk
دوست عزیز شما از کجا به این نتیجه رسیدی که پردازنده اینتل Atom Z2560 Dual-Core از پردازنده MediaTek 8125 Quad core که لنوو روی تبلت گذاشته و پردازنده میان رده محسوب میشه ضعیف تره !نقل قول:
نتایج تست های زیر رو مطالعه بفرمایید . تبلت لنوو فقط از لحاظ حافظ داخلی نسبت به تبلت ایسوس برتری داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لنوو a3000 به نسبت پولی که میدی ارزشش بیشتره
فون پد جدید ایسوس :
سوال های خود برای خرید را در تاپیک زیر مطرح کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]