با تشکر فراوان از شما ، این آدرسی که شما دادین مربوط به بنده هستش. ممنون از همراهیتون.نقل قول:
Printable View
با تشکر فراوان از شما ، این آدرسی که شما دادین مربوط به بنده هستش. ممنون از همراهیتون.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما پیام خصوصی جواب نمیدین؟به نظرتون میشه با یکی از نمایندگان کمیسیون آموزش دیدار داشت؟
جواب دادم :)نقل قول:
بچه ها منم معدلم فکر نمیکنم خوب بشه به دلیل اضطرابی که دارم موقع امتحان همه بچه های کلاس تو کفن میگن تو میایی تو مدرسه هر کی سوال داره جواب میدی بعد نفر اخر که برگه رو میده تویی و وقت هم کم میاری اگه معدل رو حساب کنن من یکی که فکر کنم ضرر زیادی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز وبلاگتونو چرا بستین.یعنی بیخیال شدین؟
هرچي بيشتر در اين خصوص زحمت بكشين فايده بيشتري داره. اين كه اين مصوبه رو بتونين ابطال كنين خيلي مهمتر از اينه كه تست بزنين.
دکتر جان تست هم داریم میزنیم اما با معدل حدود 17 چه میشه کرد؟نقل قول:
حالا شما خوبي بازم معدل 17 داري شاگرد من معد 9 داره ولي ترازش عاليه. خودمم معدلم 9 بود ولي رتبه 1500 آوردم اگه فرصت كافي براي رياضي خوندن هم داشتم رتبه دورقمي مياوردم. اين قانون اگه اون موقع اجرا ميشد يعني بايد با رتبه 5000 ميرفتم دامپزشكي زاهدان ميخوندم !
دوستان زمان داره به سرعت میگذره چیزی تا کنکور نمونده و در عین شگفتی این طور که من دیدم اصلا فعالیت جدی از جانب کنکوری ها برا لغو این قانون نشده امیدوارم یکم به خودتون بیاین
کسایی که به دیوان عدالت اداری شکایت کردن بیان نتیجه پروندشون را بگن به کجا رسید
راستی کسی میدونه چرا این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته شده و فعالیت نداره؟