شماها از سیستم ایراد گرفتین(البته میدونم واسه راهنمایی بود و دست همتون درد نکنه:n16:) اما حالا منم یکم از دوستانی که مشاوره میدن انتقاد کنم
یه اشکالی که هست اینه که درباره قطعات دوستان توضیح نمیدن
وقت خرید شاید دقیقا قطعاتی که شما میگین رو نداشته باشن و بخوان جایگزین کنن مخصوصا واسه کسایی که شهرهای کوچیکتری هستن
خودم حقیقتش سیستمی که آقا حسام و آقا علیرضا پیشنهاد داده بودنو تلفیق کردم نوشتم سی پی یو اقا حسام و گرافیکی که اقا علیرضا پیشنهاد داد
رفتم واسه خرید کاغذو دادم گفتم این قطعاتو میخوام گفت بعضیاشو ندارم جایگزین کنم با مثل خودش؟گفتم اره
گفت گرافیکت 256 بیت 4 گیگ دی دی آر 5 هستش اینی که نوشتی اینیم که واست میذارم همین مشخصاتو داره واسه هارد هم همینطور و ...
دوستان اگه میگفتن gtx770 این هفت اول مربوط به نسل گرافیک هستش من متوجه میشدمو قبول نمیکردم
من خودم تو یه انجمن دیگه تو قسمت مشاوره برای گوشی همراه فعالم (خیلی گوشی بازم)
طرف میاد مثلا میگه میخوام واسه بازی خوب باشه با این بودجه بهش میگم گالاکسی اس 4 مینی واسش توضیح میدم که پردازندش Qualcomm Snapdragon 400 Chipset karit هستش اما مثلا گلاکسی اس 3 معماری پردازندش a9 که ضعیفتره
این باعث میشه اگه رفت یه گوشی دیگه فروشنده بهش معرفی کردو گقت 4هسته ای هستشو فلانو اینا ... اینم میپرسه معماری پردازندش از چه نوعیه؟و...
یا کسایی که دوربین واسشون مهمه میگیم مگاپیکسل مهم نیست واسه کیفیت چیزی که واسه کیفیت عکس حرف اولو میزنه اندازه سنسور هستش
یه بار تو یه انجمن بود(یادم نیس این انجمن بود یا یه جا دیگه) طرف مشاوره واسه سیستم میخواست عجله هم داشت بهش گفته بودن intel core i 7 اینم رفته بود گرفته بود همون روز بعد که اومد همش بهش گفتن سرت کلاه رفته این مدل sandy bridge هست نه haswell در صورتی که خودشون نگفته بودن چه مدلی بگیره این بنده خدا هم چیزی نمیدونست از این چیزا(مثل خودم)
چیزیو که خودتون میدونین دلیل نمیشه که بقیه هم بدونن :n06:
اینا هم یه سری پیشنهاد بود واسه بهتر شدن انجمن یه وقت سوتفاهم نشه
از نظر من بچه های انجمن پی سی ورلد بهترینن واقعا
دم همشونم گرم :n16: